مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: کاهش 17.7 درصدی تلفات انرژی شبکه برق اهواز موجب صرفه جویی اقتصادی 853 میلیارد ریالی شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق این شهرستان، یدالله حضرتی از کاهش 17 و 7 دهم درصدی تلفات انرژی شبکه برق اهواز در 11 ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال86 خبر داد و گفت: در طول سالهای اخیر فعالیتهای موثر و مناسبی در ساماندهی شبکه برق اهواز و جمع آوری انشعابات غیر مجاز برق در قالب طرحهای عمرانی ساماندهی شبکه برق اهواز، طرحهای کاهش تلفات و طرحهای تعالی خدمت صورت پذیرفته است.
وی تصریح کرد: نتیجه این طرحها کاهش تلفات انرژی شبکه، کاهش خاموشیهای ناخواسته و حوادث اتفاقاتی و صرفه جویی قابل ملاحظه مصرف انرژی است.
حضرتی گفت: میزان تلفات انرژی شبکه برق اهواز در پایان سال 86 حدود 41 و نیم درصد بود که عمده آن از طریق انشعابات غیر مجاز برق و بخشی از آن نیز به دلیل فرسودگی شبکههای برق بود اما با تلاش مجموعه کارکنان این شرکت در سالهای اخیر بیش از 42 درصد شبکه توزیع برق این کلانشهر با نصب کابل خود نگهدار و ترانسفورماتورهای جدید ساماندهی شد.
وی تصریح کرد: این اقدامات موجب همراهی مردم و جمعآوری بیش از 243 هزار انشعاب غیر مجاز برق و واگذاری 145 هزار انشعاب قانونی برق به شهروندان اهوازی شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز میزان تلفات انرژی شبکه برق این شهرستان را در 11 ماهه نخست سال جاری 23 و 8 دهم درصد اعلام کرد.
حضرتی میزان صرفه جویی انرژی حاصل شده از کاهش تلفات انرژی شبکه برق اهواز را یک میلیارد و 345 میلیون کیلو وات ساعت دانست که این میزان صرفه جویی انرژی با احتساب نرخ هر کیلو وات ساعت 634 ریال، صرفه جویی اقتصادی به میزان 853 میلیارد ریال داشته است.