تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۹
کد خبر: ۱۵۶۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
در مراسم آغاز عمليات اجراي كمربند سبز اهواز
آیت‌ الله جزايری: بايد در زمينه كاشت درخت و ايجاد فضاي سبز بيشتر تلاش كرد
ايجاد كمربند سبز اهواز از وظايف شهرداري است كه در برنامه عمومي مصوب و رقم قابل توجهي براي آن پيش‌بيني شده است. ايستگاه پمپاژ اين كمربند با كمك دولت تامين و خاكريز آن انجام شد. در زمينه انتقال آب هم در دو ماهه نخست سال 91 حدود 2 كيلومتر از خط آب را به اين خط منتقل مي‌كنيم كه پس از انتقال آب پروژه به خوبي پيشرفت خواهد كرد
نماينده ولي فقيه در استان خوزستان گفت: انقلاب اسلامي ما شجره طيبه‌اي است و همه چيز آن بايد متناسب با اين انقلاب سبز باشد.

 
به گزارش ايسنا، آيت‌الله سيد محمد علي موسوي جزايري در مراسم آغاز عمليات اجراي كمربند سبز اهواز كه روز گذشته (دوشنبه،‌ 15 اسفندماه) در ضلع شمال غربي جاده اهواز ـ انديمشك برگزار شد، اظهار كرد: فرصتي براي تشكر از ملت به دليل حضور گسترده آنها پاي صندوق‌هاي راي فراهم شد كه آثار اين مشاركت در داخل و خارج از كشور را الان شاهد هستيم.

وي افزود: آثار حيات و رونق خدماتي كه شهرداري اهواز ارايه مي‌دهد را مي‌بينيم كه  مختلفي هستند. همانگونه كه امام صادق(ع) مي‌فرمايد: " هم زراعت كنید و هم درخت بكاريد" بايد در زمينه كاشت درخت و ايجاد فضاي سبز بيشتر تلاش كرد و تلطيف هوا و تنفس را گسترش داد. در اين زمينه از همه ارگان‌هايي كه تلاش مي‌كنند نيز كمال تشكر را داريم.
 
 كمربند سبز اهواز در 2 فاز شرق و غرب تا 70 كيلومتر با اعتبار 280 ميليارد ريال ايجاد مي‌شود. در اين كمربند در مساحت هفت هزار هكتار، 400 تا 500 اصله نهال در هر هكتار كاشته مي‌شود كه در آن از گونه‌هاي گياهي كهور، آكاسيا،‌ بابل،‌ كنار، اكاليپتوس، ابريشم هندي،‌ چنال برهان و خرزهره استفاده مي‌شود.‌











کتانباف در مراسم آغاز عملیات احداث کمربند سبز:
 2 كيلومتر از خط آب را به اين كمربند منتقل مي‌كنيم
كمربند سبز مانع تصرفات غيرمجاز مي‌شود


         
شهردار اهواز گفت: با توجه به اقليم اهواز اين حركت اثر زيست محيطي بسيار خوبي خواهد داشت و مي‌تواند در كاهش گرد و غبار، تعديل و تلطيف هوا و جلوگيري از توسعه غيرمجاز تصرفات در حاشيه شهر موثر باشد.
 
منصور كتانباف در مراسم آغاز عمليات اجراي كمربند سبز اهواز كه روز گذشته) در ضلع شمال غربي جاده اهواز ـ انديمشك برگزار شد، اظهار داشت: ايجاد كمربند سبز اهواز از وظايف شهرداري است كه در برنامه عمومي مصوب و رقم قابل توجهي براي آن پيش‌بيني شده است. ايستگاه پمپاژ  اين كمربند با كمك دولت تامين و خاكريز آن انجام شد. در زمينه انتقال آب هم در دو ماهه نخست سال 91 حدود 2 كيلومتر از خط آب را به اين خط منتقل مي‌كنيم كه پس از انتقال آب پروژه به خوبي پيشرفت خواهد كرد.
 
وي افزود: در زمينه ايجاد فضاي سبز در اهواز حدود 120 هكتار به پارك‌هاي اين شهر افزوده و در حال افزايش است كه به خصوص در حاشيه‌سازي رودخانه كارون و ايجاد پارك‌هاي محلات اقدامات خوبي انجام شد؛ در احداث پارك‌هاي محله‌اي بر اين باوريم كه در صورت اصلاح زير ساخت‌هاي محله‌اي مي‌توانيم فضاي سبز و ارائه خدمات را به محله‌ها منتقل كنيم.
 
شهردار اهواز گفت: در صورتي كه كارگروهي به منظور ايجاد فضاي سبز در استانداري خوزستان تشكيل شود مي‌توان به صورت مكرر وظايفي در پيشبرد اين موضوع اجرا كرد. در حال حاضر حومه شهر اهواز به شكل فجيعي در حال تصرف است كه با ايجاد كمربند سبز مي‌توان اين شرايط را مديريت كرد.


حجازي:
تشكيل كارگروه منابع طبيعي و فضاي سبز  را یک مصوبه ‌تلقي كنيم
زير سازي كمربند سبز اهواز با 30 ميليارد تومان اعتبار در حال انجام است



استاندار خوزستان گفت: براي ايجاد كمربند سبز اهواز در سال 91، 30 ميليارد تومان اعتبار در نظر گرفته مي‌شود كه زير سازي آن در حال انجام است؛ اين كمربند در سراسر غرب اهواز اجرا مي‌شود.
 
 
به گزارش خبرنگار اجتماعي ايسناي خوزستان سيد جعفر حجازي در مراسم آغاز عمليات كمربند سبز اهواز كه روز گذشته (دوشنبه،‌ 15 اسفندماه) در ضلع شمال غربي جاده اهواز ـ انديمشك برگزار شد، اظهار كرد: در هفته منابع طبيعي تولد مجدد طبيعت تداعي مي‌شود و مسئوليت‌هاي ما براي حفظ طبيعت و هواي پاك را يادآوري مي‌كند.
 
وي افزود: در استان خوزستان به دليل وجود رودخانه كارون بستر كاشت درختان براي تلطيف هوا فراهم است و در اين زمينه كارهاي بزرگي مي‌توان انجام داد. البته براي چنين اقداماتي ابتدا بايد كمك‌هاي لازم در سطح ملي انجام شود و دولت منابع كافي را در سطح گسترده‌تري تخصيص دهد. دولت در ساير بخش‌ها هزينه‌هاي كلاني مي‌كند ولي با وجود اهميت بخش منابع طبيعي، هزينه كردن در آن كمتر است. علي رغم گرد و غبارهاي اخير شايد هنوز به آن بحران‌هاي ناشي از غفلت از اين بخش نرسيده‌ايم.
 
حجازي گفت: در كشور عراق به دليل سهل‌انگاري ديكتاتور سابق و تنها به منظور ايجاد كارهاي نظامي، 30 ميليون نخل در اين كشور به سه ميليون كاهش يافت و تمام تالاب‌هاي آن خشك شد. سال‌هاي بسياري نياز است تا كشور عراق بتواند آن خسارات‌ را جبران كند و سرمايه منابع طبيعي خود را باز يابد. اين همان دستكاري طبيعت است كه به سرمايه‌هاي كشور آسيب وارد مي‌كند. خوشبختانه در كشور ما با آگاهي مسوولان نظام اين امكان وجود ندارد و مقام معظم رهبري هر ساله در 15 اسفندماه نهال‌كاري را توصيه و انجام مي‌دهند.
 
استاندار خوزستان خاطرنشان كرد: استان خوزستان بخش قابل توجهي از آب و خاك كشور را در اختيار دارد و منابع طبيعي ارزنده‌اي در آن وجود دارد كه بايد براي حفظ و گسترش آن بيشتر تلاش كرد. اين نظام بر پايه‌هاي مردم استوار است و اثر حضور مردم در همه كارها مسير انقلاب اسلامي در سطح بين‌المللي را تضمين مي‌كند.
 
وي ادامه داد: استكبار همه عزم خود را جزم كرده است كه نظام را ترعيب و تهديد كند كه مردم با بصيرت ما اجازه چنين كاري را نمي‌دهند؛ لذا با وجود اين مردم با بصيرت مي‌توانيم به عرصه‌هاي حفظ منابع طبيعي دست يابيم و بايد تشكيل كارگروه منابع طبيعي و فضاي سبز را به عنوان مصوبه‌اي تلقي كنيم كه با همكاري دستگاه‌ها فضاي سبز استان را توسعه دهيم.
 
وي ادامه داد: در شهر اهواز فضاي سبز در چهار سطح گسترش مي‌يابد كه در حاشيه رودخانه كارون اميدواريم تا پايان دولت دهم بتوانيم 32 كيلومتر فضاي سبز در حاشيه كارون را به اتمام برسانيم. در سطوح ديگر فضاي سبز در ورودي‌هاي شهر، پارك‌هاي محلات و بخش كمربند سبز اهواز است كه اميدواريم آغاز عمليات هفت هزار هكتار اقدام خوبي در اين زمينه باشد.
 
حجازي گفت: بايد مردم استان را در اين كار مشاركت دهيم. اگر 5/4 ميليون جمعيت در استان هر كدام يك نهال بكارند، 5/4 میلیون درخت به فضاي سبز استان اضافه مي‌شود كه ميزان اندكي نيست.
:
:
:
آخرین اخبار