تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۵
کد خبر: ۱۵۵۱۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
پس از 10 سال

پسته شهرستان ایذه به بار نشست

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ایذه گفت: عملیات برداشت پسته از سطح باغات این شهرستان شروع شد.

مصطفی ‌هنرمندیان سه شنبه افزود: سطح زیر کشت پسته شهرستان حدود 14 هکتار است که برداشت محصول از 2 هکتار باغ های بارور ایذه آغاز شده است.

وی افزود: بیشترین ارقام کشت شده در این منطقه از نوع کله‌ قوچی، احمد آقایی، فندقی و خندان است که پس از چیدن، پوست کندن و فرآوری و بسته‌ بندی برای نخستین بار روانه بازار مصرف می شود.

سرپرست جهاد کشاورزی ایذه با اشاره به اشتغال فصلی 50 نفر مستقیم و غیر مستقیم در فصل برداشت محصول بیان کرد: پسته نسبت به شرایط نامساعد محیطی از جمله شوری و کم‌آبی مقاوم است و در صورت گرده افشانی و تغذیه مناسب و مبارزه به موقع با افت ها محصول قابل قبولی تولید خواهد شد.

هنرمندیان افزود: کار برداشت پسته از سطح باغات ایذه از اوایل آبان ماه شروع شده و تا پایان ماه ادامه دارد.
وی گفت: پس از ده سال کاشت، نشا، مراقبت امسال پسته ایذه خوب به بار‌نشسته و پیش بینی میشود در‌هر هکتار بیش از 3‌تن پسته برداشت شود.

شهرستان ایذه با توجه به چهارفصل بودن اکثر درختان،صیفی جات و... از جمله زعفران و‌پسته پس از کاشت آزمایشی بخوبی جواب داده و ‌زمین های این شهرستان مستعد کاشت این محصولات است.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار