تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۱۵۴۶۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان:

«یوسف هور» اکران عمومی خواهد شد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: پس از رفع موانع فنی، به‌زودی فیلم «یوسف هور» اکران عمومی خواهد شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: پس از رفع موانع فنی، به‌زودی فیلم «یوسف هور» اکران عمومی خواهد شد.

محمد جوروند امروز اظهار کرد: از تولید فیلم «یوسف هور» که بخشی از زندگی شهید علی هاشمی است، 3 سال گذشته و علاوه بر هزینه‌های زیادی که صورت گرفته بلاتکلیف مانده است.

وی ادامه داد: علت اصلی این بلاتکلیفی آن بود که خیلی‌ها ازلحاظ محتوایی و کیفی به این فیلم اشکالاتی می‌گرفتند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تصریح کرد: بنابراین با توجه به تمام نقدهایی که می‌تواند به این فیلم وارد باشد به نظر من باید اکران شود.

وی افزود: با اکران این فیلم حداقل نقدهایی راجع به این فیلم زده می‌شود و یک‌بار دیگر اسم شهید علی هاشمی مطرح خواهد شد.

جوروند یادآور شد: فیلم را چندی پیش با فرزند شهید تماشا کردیم و مقرر شد بقیه کارهای فنی فیلم انجام شود و به اکران عمومی برسد.

وی گفت: صحیح نیست فیلمی که با هزینه‌ای بالا تولیدشده است گردوغبار بخورد، لذا بسیار ضرورت دارد بعد از 3 سال به اکران برسد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در پایان گفت: با وزیر ارشاد و معاونت سینمایی نیز در این رابطه به تعاملات خوبی داشته‌ایم و امیدواریم به‌زودی موانع این فیلم برطرف شود.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار