تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۹
کد خبر: ۱۵۴۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
جلسه‌ اضطراری براي پل «گرگر» برگزار می‌شود

معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: هفته‌ آينده جلسه‌اي با مسؤولان وزارت نيرو با هدف هدايت و كنترل فاضلاب در سازه‌هاي جهاني شوشتر برگزار خواهد شد.



مسعود علويان‌صدر در گفت‌وگو با ايسنا درباره‌ جاري شدن آب در بخشي از پل گَرگَر كه احتمال ريزش آن وجود دارد، بيان كرد: از آن جا كه وزارت نيرو متولي اين امر است، وظيفه‌ مقاوم‌سازي و حفاظت برعهده‌ آن‌هاست. در اين راستا، مشاوري را انتخاب كرديم و كار اجرايي را آغاز كرده است.

او با بيان اين ‌كه از نظر كنترل آب در اين سازه‌ها اقدامات خوبي انجام شده است، ادامه داد: يكي از مسائلي كه در اين آثار وجود دارد، موضوع آب‌هاي جاري و فاضلاب است. درباره‌ هدايت و كنترل اين فاضلاب‌ها از وزارت نيرو خواستيم طرحي را ارايه كند و قرار شد، هفته‌ آينده در جلسه‌اي درباره‌ كيفيت اين طرح و به ويژه اقدامات اضطراري به جمع‌بندي لازم برسيم.

علويان‌صدر با اشاره به اين ‌كه اين مشكل به امروز مربوط نمي‌شود، اظهار كرد:‌ بايد طرح بلندمدتي براي فاضلاب اجرا شود و اين موضوع از مسؤولان مربوط خواسته شده است.

معاون ميراث فرهنگي كشور همچنين درباره‌ ريزشي كه در بخشي از پل گرگر چندي پيش رخ داد، گفت: اين اتفاق در بخش الحاقي پل به‌وجود آمد اما پل گرگر همچنان از استحكام، ‌ثبات و پايداري برخوردار است. آن بخش اشاره‌ شده نيز اگر اصالت داشت، فرو نمي‌ريخت. با اين حال درباره‌ اقدامات اضطراري براي پل گرگر هفته‌ آينده تصميم‌گيري مي‌شود.
:
:
:
آخرین اخبار