تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۷
کد خبر: ۱۵۳۱۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان دزفول:
کاندیداهایی که تخریب می‏کنند حرفی برای گفتن ندارند
کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان دزفول گفت: کاندیداهایی که تخریب می‏کنند حرفی برای گفتن و برنامه برای ارائه ندارند.

محمد علی قاسمی امروز در گفت‏ وگو با فارس در دزفول اظهار داشت: نامزدهایی که دست به تخریب دیگر کاندیداها می‏زنند حرفی برای گفتن و برنامه برای ارائه ندارند و این بد اخلاقی‏ها تنها نتیجه عکس می‏دهد.

وی با اشاره به اینکه باید در تبلیغات اخلاق اسلامی رعایت شود، افزود: باید تلاش کرد تا با اخلاق‏مداری در عرصه تبلیغات، فضا را برای حضوری پرشور مردم فراهم کنیم تا همه مردم و افکار موجود در عرصه انتخابات حضور یابند.

این کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان دزفول خاطرنشان کرد: برای اینکه مردم در عرصه حضور داشته باشند و انتخابی صحیح کنند باید تلاش کرد تا شاخص‎‏های نماینده خوب را به آنان اطلاع داد و در این باره رهنمودهای مقام معظم رهبری بهترین دستاویز است.

قاسمی با اشاره به اینکه شهرستان دزفول توانمندی بسیار زیادی برای توسعه دارد، خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد تا از همه مردم در عرصه آبادانی کشور استفاده کنیم و آبادانی شهرستان دزفول نیز در صدر برنامه‌های ما قرار دارد و در این برنامه‏ها توجه ویژه‏ای به اشتغال شده است.

وی با تاکید بر اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی عرصه‏ای برای خودنمایی اقتدار ایران در جامعه جهانی است، تاکید کرد: باید با حضوری حداکثری بار دیگر دشمن مایوس شود.

:
:
:
آخرین اخبار