تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۰
کد خبر: ۱۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

كیف پولی پس از ۴۰ سال نزد صاحبش برگشت

كیف پولی پس از ۴۰ سال نزد صاحبش برگشتیكی از روزنامه های چاپ نیویورك آمریكا نوشت: كیف پولی پس از ۴۰ سال به صاحبش بازگردانده شد.
به گزارش ایسنا، «رودلف رستا» ۷۷ ساله اهل ایالت نیویورك در این باره به رسانه های رسمی این كشور یادآور شد: روز گذشته «خوزه سین سروس» كه یك گارد امنیتی ۴۶ ساله است، با بازگرداندن كیف پولی كه متعلق به ۴۰ سال پیش بود، مرا خوشحال كرد.
این مرد ۷۷ ساله در ادامه به خبرگزاری یونایتد پرس اینترنشنال خاطر نشان كرد: این گارد امنیتی به من گفت كه كیف پول را در طبقه دوم بنای میدان تایمز نیویورك در حالی كه میان حفره ای در كنار پنجره و لبه های پله گیر كرده بود، یافته و پس از باز كردن آن موفق شده صاحب آن را بیابد.
«رستای» در مصاحبه ای نیز عنوان كرد كه این كیف پول را یك دوست قدیمی به او هدیه داده بود، در تمام مدت این چهار دهه همواره منتظر پیدا شدن آن بوده است.
علاوه بر این، این مرد پس از باز كردن این كیف پول با كارت اعتباری قدیمی خود، كارت عضویت كتابخانه، بانك خون و چند عكس از اعضای خانواده اش مواجه شد.
captcha
آخرین اخبار