تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۸
کد خبر: ۱۵۲۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تصادف خونین در محور مواصلاتی جاده ساحلی هندیجان

بخشدار هندیجان از تصادف خونین در محور مواصلاتی جاده ساحلی این منطقه خبر داد.

بهنام خضعلی امروز در گفت‌وگو با فارس در هندیجان اظهار کرد: روز گذشته تصافی خونین در جاده ساحلی هندیجان واقعه‌ای اسف‌بار را برای دو خانواده هندیجانی رقم زد.

وی افزود: این اتفاق در محور پنج کیلومتری این منطقه روی داد.

بخشدار هندیجان خاطرنشان کرد: این رویداد دلخراش بین دودستگاه خودروی سایپا اتفاق افتاده و در این حادثه متأسفانه یک نفر کشته و پنج نفر مجروح بر جای گذاشته شد.

وی اضافه کرد: تاکنون علت این حادثه تنها به سرعت زیاد خودروها معطوف شده است.

خضعلی همچنین افزود: جاده مذکور آسفالت نبوده و همچنان خاکی است.

وی بیان کرد: با نزدیک شدن به ایام نوروز و ورود کاروان‌های راهیان نور و مهمانان نوروزی به مناطق جنوبی، شهروندان و مسافران با رعایت بیشتر در ایمنی و همچنین دقت بیشتر در نحوه رانندگی و سرعت، بدون حادثه‌آفرینی به مقصد رسیده و از روزهای تعطیل و آتی خود کمال لذت را ببرند.

بخشدار هندیجان با آرزوی سفری بی‌خطر برای شهروندان و همه مردم کشور در این ایام گفت: امیدواریم در این روزها مسئولان نیز همگام با مردم در راستای رفع مشکلات راهی و جاده‌ای تلاش کنند و برای مسافران، سفری بدون دغدغه را رقم بزنند.

وی در پایان با تسلیت به خانواده داغ‌دیده تصریح کرد: امیدواریم دیگر شاهد بروز چنین حوادث دلخراشی در جاده‌های این منطقه و دیگر نقاط نباشیم.

:
:
:
آخرین اخبار