تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳
کد خبر: ۱۵۲۴۵۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
شهردار شوش:

شهر شوش هوشمند می‌شود

زیر ساخت هوشمند سازی شهر شوش با نصب فیبر نوری و دوربین ثبت تخلفات در سطح شهر ایجاد می‌شود
شهردار شوش گفت: زیر ساخت هوشمند سازی شهر شوش با نصب فیبر نوری و دوربین ثبت تخلفات در سطح شهر ایجاد می‌شود.

یوسف زمانی با اشاره به اهمیت رسیدن به مدیریت یکپارچه شهری در سطح شهر اظهار کرد: یکی از آرمان‌های شهری رسیدن به مدیریتی است که همه جوانب شهر را مدیریت کرده و کاهش هزینه‌های ترافیک، حمل‌ونقل‌های بی‌مورد و... را در پی داشته باشد.

وی یکی از اقدامات شهرداری در این رابطه را زیرسازی برای رسیدن به شهر هوشمند دانست و گفت: زیرساخت‌های اولیه آن مانند نصب فیبر نوری را تا حدود زیادی به سرانجام رسانده ایم.

شهردار شوش یکی از خواص مدیریت شهر هوشمند را کاهش حمل‌ونقل و استفاده از اینترنت بین دستگاه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به سیستم دولت الکترونیک یا شبکه دولت در شهرها این پروژه در همین راستا تعریف شده و در حال انجام است.

شهردار شوش خاطر نشان کرد: پروژه هوشمند سازی شهر شوش با کانال کشی جهت نصب فیبر نوری، خرید تجهیزات و دوربین‌های ثبت تخلفات در سطح شهر انجام شده است.

وی ادامه داد: کنترل ترافیک و ثبت تخلفات رانندگی و بالا بردن ضریب ایمنی در تمام نقاط شهر از عمده مزایای هوشمند سازی شهر است.

یوسف زمانی اصل اعتبار این پروزه را مبلغی معادل 13میلیارد ریال ازمحل اعتبارات جاری شهرداری دانست و تاکید کرد: بزودی تجهیزات لازم در سطح شهر نصب تجهیزات خواهد شد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار