تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۳
کد خبر: ۱۵۲۱۳۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

موافقت با ایجاد 17 رشته جدید پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد ماهشهر

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر از موافت اولیه برای ایجاد 17 رشته جدید پزشکی و پیراپزشکی در این دانشگاه خبر داد
رییس دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر از موافت اولیه برای ایجاد 17 رشته جدید پزشکی و پیراپزشکی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر پژمان شعبانی اظهار کرد: موافقت اولیه برای تاسیس 17 رشته جدید از جمله علوم آزمایشگاهی، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت عمومی، پرستاری، مامایی، بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی و... اخذ شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 70 رشته کاردانی، کارشناسی و دکتری در دانشگاه وجود دارد، افزود: برای پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید باید مراحل لازم از جمله جذب هیات علمی‌های مرتبط و تجهیز آزمایشگاه‌ها انجام شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر ادامه داد: از این 17 رشته دو رشته بهداشت حرفه‌ای و بهداشت محیط در مقطع کارشناسی به مرحله تایید نهایی رسیده‌اند و امکانات لازم برای پذیرش دانشجو در این رشته‌ها فراهم شده است. درصورتی که این دو رشته تایید نهایی شوند، احتمال پذیرش دانشجو در این رشته‌ها در تکمیل ظرفیت امسال وجود دارد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار