تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳
کد خبر: ۱۵۲۰۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

صدور حکم 6 ماه حبس برای مدیرعامل یکی از صنایع پتروشیمی ماهشهر

مدیرعامل یکی از صنایع پتروشیمی در بندر ماهشهر به 6 ماه حبس تعزیری به دلیل ایجاد آلودگی زیست محیطی محکوم شد
مدیرعامل یکی از صنایع پتروشیمی در بندر ماهشهر به 6 ماه حبس تعزیری به دلیل ایجاد آلودگی زیست محیطی محکوم شد.

ایرج سلیمانی، رییس اداره حفاظت محیط زیست بندر ماهشهر در این خصوص اظهار داشت: مدیرعامل یکی از صنایع پتروشیمی به دلیل تخلیه پساب با بار آلودگی بالا به خوریات منطقه و پیگیری قضائی از سوی دادگاه تجدیدنظر استان به تحمل 6 ماه حبس تعزیری محکوم گردید.

وی اذعان کرد: این پتروشیمی به دلیل تخلیه پساب با بار آلودگی بالا به خوریات منطقه و پیگیری قضائی از سوی دادگاه تجدیدنظر استان معرفی و مدیرعامل آن به تحمل 6 ماه حبس تعزیری محکوم شد، ولی رای مذکور از سوی دادگاه فعلا به مدت 2 سال به حالت تعلیق درآمده است.

سلیمانی به تمام صنایع فعال در حوزه استحفاظی شهرستان هشدار داد: اگر صنایع الزامات زیست محیطی را رعایت نکنند بدون هیچگونه اغماض به مراجع قضائی معرفی می شوند.
مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار