تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۱
کد خبر: ۱۵۱۳۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مسايل قوميتي خط قرمز انتخابات است / رقابت 11 كانديدا براي هر كرسي مجلس در خوزستان
در خوزستان 318 نفر ثبت‌نام كردند و دو نفر هم از تهران تغيير حوزه دادند و به جمع كانديداهاي خوزستان اضافه شدند و در مجموع تعداد كانديداهاي ثبت‌نامي به 320 نفر رسيد. تا صبح امروز 18 نفر انصراف خود را اعلام كرده‌اند و احتمالا در روزهاي آينده تعداد انصرافي‌ها باز هم تغيير كند. 102 نفر هم رد صلاحيت شده‌اند و در نهايت اكنون 200 كانديدا از استان خوزستان براي ورود به مجلس در عرصه رقابت حضور دارند
رئيس ستاد انتخابات خوزستان گفت: ميانگين مشاركت خوزستاني‌ها در هشت دوره گذشته انتخابات مجلس 60 درصد بوده و تلاش بر اين است كه در روز 12 اسفند ميزان مشاركت واجدان شرايط در انتخابات به 75 درصد برسد.


به گزارش خوزنیوز، حميد قناعتي در نشست احزاب و تشكل‌هاي سياسي استان خوزستان كه امروز  در استانداري برگزار شد، اظهار كرد: با توجه به نقش و اهميت احزاب و تشكل‌ها، مدت‌ها بود كه در تلاش بوديم جلسه‌اي براي هم‌فكري و هم‌انديشي تشكيل شود و اكنون اين فرصت به دست آمده است. اميدواريم اين جلسات در آينده هم ادامه يابد و به صورت مستمر و در طول سال اعضاي تشكل‌ها با هم در ارتباط باشند.

وي با اشاره به برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي در روز 12 اسفندماه، افزود: انتخابات نماد مردم‌سالاري و اقتدار يك ملت است و شاخص پشتوانه مردمي ثبات هر كشور را تضمين مي‌كند. رژيم صهيونيستي پنجمين ارتش مجهز دنيا را در اختيار دارد، ولي آيا اين رژيم اكنون مي‌تواند ثباتي براي خودش متصور باشد؟ آيا سلاح ثبات مي‌آورد؟ رژيم پهلوي، حكومت ليبي و مصر و بسياري از نمونه‌هايي مانند اين حكومت‌ها از پيشرفته‌ترين سلاح‌ها و تجهيزات نظامي بهره‌مند بودند، ولي پشتوانه مردمي نداشتند و به همين دليل نابود شدند.

قناعتي با بيان اين‌كه انتخابات يكي از مواردي است كه موجب تجلي شاخص مردم‌داري و مردم‌سالاري مي‌شود، تصريح كرد: مقام معظم رهبري تاكيد كرده‌اند كه حضور حداكثري در انتخابات يك اصل و شاخص است و همه افراد جامعه بايد اين فرمايش را به عنوان موضوعي اعتقادي مد نظر داشته باشند. ملت ايران در راهپيمايي 22 بهمن ركورد زدند و جمعيتي كه در اين روز به خيابان‌ها آمده بود در سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب بي‌سابقه بود. بر اساس گزارش‌هاي اعلام شده در اين روز ملت ايران در بيش از هزار شهر و چهار هزار روستا در راهپيمايي شركت كردند و اين ركورد بايد در روز 12 اسفند تكرار شود.

رئيس ستاد انتخابات خوزستان خاطرنشان كرد: انتخابات محصول كار جمعي است و همه احزاب، تشكل‌ها، روحانيون، صدا و سيما و رسانه‌ها و همه اقشار جامعه بايد براي برگزاري هرچه پرشورتر اين واقعه تلاش كنند. انتخابات مساله‌اي ملي است؛ اكنون وقت آن نيست كه صحبت از تورم و گراني كنيم، اكنون بايد همه تلاش كنيم تا زمينه براي حضور حداكثري پاي صندوق‌هاي راي فراهم شود، زيرا مساله ملي است. همان‌گونه كه آمريكا و اسرائيل مي‌گويند كه همه گزينه‌ها عليه ايران روي ميز است، ما هم اعلام مي‌كنيم كه همه گزينه‌ها عليه استكبار روي ميز است و ملت ايران در روز انتخابات با حضور پررنگ خود بار ديگر توطئه‌هاي استكبار را خنثي مي‌كنند.

سرپرست معاونت سياسي اجتماعي استانداري خوزستان درباره آمار كانديداهاي ورود به مجلس در استان خوزستان، ادامه داد: در خوزستان 318 نفر ثبت‌نام كردند و دو نفر هم از تهران تغيير حوزه دادند و به جمع كانديداهاي خوزستان اضافه شدند و در مجموع تعداد كانديداهاي ثبت‌نامي به 320 نفر رسيد. تا صبح امروز 18 نفر انصراف خود را اعلام كرده‌اند و احتمالا در روزهاي آينده تعداد انصرافي‌ها باز هم تغيير كند. 102 نفر هم رد صلاحيت شده‌اند و در نهايت اكنون 200 كانديدا از استان خوزستان براي ورود به مجلس در عرصه رقابت حضور دارند.

وي اظهار كرد: براي اخذ آراء در خوزستان، 2 هزار و 809 صندوق آماده شده است و سه صندوق هم براي اخذ راي اقليت‌هاي مذهبي اختصاص يافته است. تعداد عوامل اجرايي، نظارتي، بازرسي، انتظامي و پشتيباني فعال در زمينه انتخابات در خوزستان هم در مجموع 70 هزار نفر است. هيات نظارت و بازرسي وزارت كشور هم در روز انتخابات در استان حضور خواهند داشت و شهروندان مي‌توانند شكايت‌هاي خود را از طريق شماره پيامك 10000066 به اين هيات گزارش كنند.

قناعتي گفت: بر اساس سرشماري سال 90 جمعيت استان خوزستان 4 ميليون و 500 هزار نفر است كه از اين تعداد 3 ميليون و 29 هزار نفر 18 سال به بالا و واجد شرايط شركت در انتخابات مجلس هستند. تعداد راي‌اولي‌هاي استان هم 204 هزار نفر است.

رئيس ستاد انتخابات خوزستان افزود: ميانگين مشاركت خوزستاني‌ها در هشت دوره گذشته انتخابات مجلس شوراي اسلامي 60 درصد بوده كه بيشترين ميزان مشاركت در يك حوزه 91 درصد و كمترين ميزان هم 41 درصد بوده است. ميانگين ميزان مشاركت واجدان شرايط در خوزستان در انتخابات مجلس هفتم 55،6 درصد و در انتخابات مجلس هشتم 54،6 درصد بوده است. استان خوزستان 18 كرسي در مجلس دارد و در اين دوره از انتخابات به صورت ميانگين 11 كانديدا براي هر كرسي رقابت مي‌كنند؛ ميانگين كشوري، رقابت 12 كانديدا براي هر كرسي مجلس است.

سرپرست معاونت سياسي اجتماعي استانداري خوزستان تصريح كرد: بايد همه تلاش خود را براي حضور حداكثري در انتخابات به كار بگيريم و در اين زمينه هدف‌گذاري شده كه ميانگين مشاركت واجدان شرايط در خوزستان به ركورد 75 درصد برسد. از احزاب و تشكل‌هاي سياسي و اجتماعي و فرهنگي در خوزستان انتظار مي‌رود در اين زمينه تلاش كنند. خوزستان استاني است كه از اقوام بسياري تشكيل شده و با دارا بودن بيش از پنج هزار سال سابقه تاريخي، اين اقوام در كنار هم با آرامش زندگي كرده‌اند. به هيچ وجه اجازه نخواهيم داد كسي به مسايل قوميتي ورود كند و اين خط قرمز انتخابات در خوزستان است. ورود به مسائل قوميتي مانند سم مهلكي براي وحدت ملي است و اجازه نمي‌دهيم كسي هم‌گرايي موجود در استان را به واگرايي تبديل كند.

وي تاكيد كرد: اگر قرار باشد يك كانديدا با دادن يك كپي شناسنامه و چند قطعه عكس بخواهد وارد مسايل قوميتي شود  و وحدت ملي را از بين ببرد، نيروهاي امنيتي و انتظامي استان كار خود را انجام مي‌دهند. همه اقوام موجود در استان عزتمند هستند و در دوران دفاع مقدس مردانه در برابر دشمن ايستادگي كردند و اكنون نبايد براي ورود به مجلس وحدت اين اقوام از بين برود. اهانت به ساحت مقدس مقام معظم رهبري هم خط قرمز ديگر انتخابات است و به هيچ وجه در اين زمينه تحمل نداريم. سياه‌نمايي اقدامات دولت هم كار درستي نيست؛ برخي كانديداها تصور مي‌كنند اگر خود را منتقد دولت نشان دهند، مردم به آن‌ها راي مي‌دهند، حال آن‌كه دوره اين نحوه انتخاب گذشته است. مردم بايد با آگاهي خود نماينده‌اي را به مجلس بفرستند كه از عزت قوميت‌ها و منافع ملي كشور دفاع كند و منافع ملي را به منافع شخصي ترجيح بدهد.

قناعتي خاطرنشان كرد: احزاب و تشكل‌ها در زمينه انتخابات نقش پررنگي دارند و بايد با تلاش خود، آگاهي و بصيرت جامعه را افزايش دهند، اين احزاب بايد اطلاعيه و شعارهاي خود را منتشر كنند و به اين ترتيب كمك كنند كه كانديداهاي اصلح وارد مجلس شوند.

رئيس ستاد انتخابات خوزستان درباره امنيت انتخابات گفت: درباره سلامت و امنيت انتخابات شك نكنيد؛ از سال 58 تاكنون چندين انتخابات در كشور برگزار شده و خوشبختانه در اين زمينه سربلند هستيم و در همه اين سال‌ها انتخاباتي پرشور با سلامت كامل برگزار شده است. براي اخذ راي افرادي مانند عشاير كه در مناطق صعب‌العبور استان مانند ارتفاعات زاگرس و يا در مناطق جنوبي استان حضور دارند، صندوق اخذ راي با بالگرد و يا ناوچه به محل اعزام مي‌شود.

به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان، حميد طرفي از حزب ثقلين در اين نشست گفت: عدم توجه به احزاب و تشكل‌ها يك نقص است و بايد آن را برطرف كرد. احزاب، زيرمجموعه نظام و چشم انقلاب و ملت هستند و نبايد اين چشم را كور كرد.
وي با تاكيد بر لزوم حفظ امنيت انتخابات افزود: دفتر برخي احزاب گاهي مورد سرقت قرار مي‌گيرد و افرادي براي آن‌ها مزاحمت ايجاد مي‌كنند و بايد در اين زمينه اقدامي انجام شود.

نماينده حزب ثقلين با تاكيد بر حضور حداكثري در انتخابات تصريح كرد: ملت ايران و مردم خوزستان هميشه در صحنه حضور داشته‌اند و نشان داده‌اند كه از تهديدهاي آمريكا و اسرائيل نمي‌ترسند.

به گزارش ايسنا، عليرضا عباسي، نماينده حزب عدالت‌طلبان ايران اسلامي هم در اين نشست گفت: احزاب و تشكل‌ها نقش مهمي در انتخابات دارند و بسيار اميدواركننده است كه در اين انتخابات بسياري از كانديداها از طريق تشكل‌ها و احزاب وارد عرصه شده‌اند و بايد به جايي برسيم كه جايگاه احزاب به صورت منطقي، درست و اصولي مشخص شود و مردم احزاب را به عنوان تشكيلاتي سياسي بپذيرند.

وي با تاكيد بر لزوم حفظ امنيت احزاب، افزود: در اين زمينه با مشكلاتي مواجه هستيم و لازم است به نوعي امنيت دفاتر احزاب و تشكل‌ها تامين شود تا جلسات آن‌ها در آرامش برگزار شود.

نماينده حزب عدالت‌طلبان ايران اسلامي تاكيد كرد: اين حزب با 170 كانديدا در كشور وارد عرصه انتخابات شده و حضور فعال در انتخابات را وظيفه خود مي‌دانيم.

 نعمت‌الله قنواتي، دبير انجمن اسلامي فرهنگيان شهرستان ماهشهر هم در اين نشست اظهار كرد: همه احزاب و تشكل‌ها وظيفه دارند در زمينه حضور حداكثري در انتخابات تلاش كنند؛ در اين زمينه مشكلي كه وجود دارد اين است كه كار آموزشي انجام نداده‌ايم و برخي افراد به‌ويژه در نقاط محروم به وظايف نماينده مجلس آشنا نيستند و از يك نماينده انتظاراتي دارند كه اصلا در حيطه وظايف او نيست، به همين دليل برخي نمايندگان هم از جايگاه خود خارج شده‌اند و اين موضوع به جايگاه مجلس آسيب مي‌رساند.

وي با اشاره به لزوم توجه به احزاب و تشكل‌ها افزود: تشكل‌هاي اسلامي و قانون‌مدار بايد مورد حمايت باشند و جايگاهشان محفوظ باشد. اگر به جايگاه احزاب توجه نشود، مسايل قوميتي جايگزين خواهد شد.

محمد مدنيان، نماينده كانون اسلامي فارغ‌التحصيلان شبه‌قاره هند هم در اين نشست گفت: در انتخابات مجلس نهم به اين سمت و سو رفتيم كه كانديداها از طريق احزاب و تشكل‌ها معرفي شوند و اين مسير خوبي است و بايد ادامه يابد. در اين زمينه لازم است احزاب تقويت شوند تا بتوانند با بررسي كانديداها، افراد شاخص را به جامعه معرفي كنند.

وي افزود: اگر بررسي و معرفي كانديداها از طريق احزاب و تشكل‌ها انجام شود، افراد داراي صلاحيت بيشتر به مردم معرفي خواهند شد و به اين ترتيب افراد كمتري رد صلاحيت خواهند شد. اكنون شاهديم كه حتي عشاير هم در قالب تشكل‌ها و احزاب جلو آمده‌اند و اميدواريم اين حركت ادامه يابد.

به گزارش ايسنا، موسي شيخي، عضو جامعه اسلامي فرهنگيان هم در ادامه اين نشست با بيان اين‌كه مجلس در راس امور است و به همين دليل بايد با شركت در انتخابات افراد اصلح را به مجلس فرستاد، تاكيد كرد: فرمانداري‌ها پيشاني اين انتخابات هستند و بايد تاكيد شود كه نيروها و عوامل اجرايي كه براي برگزاري انتخابات فعال هستند، افرادي امانت‌دار باشند.

عادل ريون، مسئول جبهه بصيرت و بيداري اسلامي در خوزستان هم در ادامه اين نشست با اعلام موجوديت اين جبهه در استان خوزستان، گفت: اين جبهه از دو روز پيش موجوديت خود در استان خوزستان را اعلام كرده و "وحدت ملي حول محور رهبري" هم به عنوان شعار اين جبهه مطرح شده است. همچنين "ساكتين فتنه و حاميان جريان انحرافي در ليست ما جايي ندارند" هم شعار اين جبهه در خوزستان است.

وي افزود: عصر امروز جلسه شوراي مركزي برگزار و اسامي كانديداهاي مورد حمايت اين جبهه اعلام خواهد شد.

به گزارش ايسنا، محمدحسن آلاله، نماينده حزب موتلفه اسلامي در خوزستان و عضو حزب ثقلين هم در اين نشست با بيان اين‌كه حضور حداكثري در انتخابات 12 اسفند بسيار مهم است، تصريح كرد: انتخابات آينده مجلس نخستين انتخابات پس از جريان بيداري اسلامي است؛ ملت ايران هم امروز بيدارتر شده‌اند و نگاه بسياري از كشورهاي اسلامي هم به سمت ايران است، در نتيجه لازم است كه حضوري حداكثري داشته باشيم.

وي افزود: همچنين نخستين انتخابات پس از جريان فتنه را تجربه مي‌كنيم و دشمن بسيار تلاش مي‌كند كه نشان دهد آن جريان همچنان در ايران زنده است؛ به همين دليل بايد به دشمن نشان دهيم كه آن جريان تمام شده و ملت با آهنگ ولايت حركت مي‌كند. همچنين نخستين انتخابات پس از تحريم‌ها و تهديدهاي بي‌سابقه استكبار را تجربه مي‌كنيم كه اين موضوع هم اهميت حضور حداكثري را بيشتر مي‌كند.

فعال، دبير كانون زندانيان سياسي مسلمان پيش از انقلاب هم در ادامه اين نشست بر لزوم توجه به احزاب و تشكل‌ها و استمرار برگزاري جلسات هم‌انديشي تاكيد كرد.

رضا افشار، نماينده انجمن اسلامي دانشجويان مستقل خوزستان هم در اين نشست گفت: دانشگاه محل و مركز همه تحولات است و اين انجمن تلاش كرده در راستاي مطالبات رهبري و روحيه دانشجويان عمل كند. "خانه ملت در راس امور است، نه كاخ قدرت و ثروت" هم به عنوان شعار انجمن اسلامي دانشجويان مستقل خوزستان اعلام شده است.

وي افزود: اين انجمن اعتقاد دارد كه نمايندگان خوزستان در قضيه فتنه سال 88 خوب عمل نكردند و نمايندگان استان ازجمله ساكت‌ترين افراد در اين زمينه بودند. حفظ اخلاق انتخاباتي، قبل، حين و پس از انتخابات مورد تاكيد اين انجمن است و بر حضور حداكثري پاي صندوق‌هاي راي هم تاكيد داريم.

غلامعلي خوشخو، نماينده حزب دفاع از ايثارگران و قانون اساسي هم در اين نشست بر لزوم نظارت بر عملكرد كانديداها و نمايندگان مجلس تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان، رئيس ستاد انتخابات خوزستان در پايان اين نشست تاكيد كرد كه همه احزاب و تشكل‌هاي سياسي داراي شناسنامه و مجوز در خوزستان براي شركت در اين نشست دعوت شده‌اند.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
0
0
من به حمیدرضا مردانی رای میدهم ,یکی از عقاید ایشان اتحاد اقوام می باشد .
حافظی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
0
0
به حمیدرضا مردانی رای دهید
استاد دانشگاه
کارشناس ارشد امور حقوقی وقراردادهای شرکت نفت
عضو نظام مهندسی استان خوزستان
برای اشنایی با ایشان کافیست نام او را در گوگل سرچ کنید
رضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
0
0
رای ما حمیدرضا مردانی
کاندیدی که دغدغه مردم رو داره. نخبه پر از ایده و برنامه . حامی تفکر اتحاد اقوام خوزستان اهواز و جدی در راه ساختن اهواز.
hamidrezamardani.blogfa.com
:
:
:
آخرین اخبار