تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۹
کد خبر: ۱۵۱۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل هوا‌شناسی خوزستان:
خوزستان جمعه بارانی می‌شود
مدیرکل هوا‌شناسی خوزستان از آغاز بارش‌های باران از روز جمعه در استان خوزستان خبر داد و بارش‌های خوبی را برای استان نوید داد.

مسعود دهملایی امروز در گفت‌و‌گو با فارس در اهواز اظهار داشت: بارش باران از روز‌های آتی در خوزستان آغاز می‌شود و شرایط برای بارش باران‌های خوب در استان مهیاست.

وی افزود: زبانه پرفشار ضعیف شده تا روز جمعه روی استان مستقر بوده و هوایی پایدار را به همراه خواهد داشت اما از روز جمعه به بعد با ورود زبانه کم‌فشار سطح زمین که با خط ناپایدار میانی جو همراهی می‌کند، سبب افزایش ابر و بارش‌هایی در استان خوزستان خواهد شد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: آسمان استان صاف بعضا همراه با غبار محلی و در بعضی ساعات توام با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هوا‌شناسی خوزستان درباره وضعیت هوای خوزستان خاطر نشان کرد: وضعیت هوا، صاف همراه با مه رقیق جهت باد، شمال غربی سرعت باد، ۱۵ تا ۳۵ کیلومتر در ساعت ماکزیمم سرعت باد، ۴۵ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

وی تاکید کرد: در شبانه روز گذشته رامهرمز با ۱۹. ۴ و دهدز با ۱.۶- درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط گزارش شده‌اند.

دهملایی درباره شرایط دمایی شهرستان اهواز تاکید کرد: حداکثر دمای اهواز به ۲۰ و حداقل به هفت درجه سانتیگراد خواهد رسید.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
بابا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
0
0
بابا نان داد
:
:
:
آخرین اخبار