تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۳
کد خبر: ۱۵۰۹۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره ارشاد اسلامی ایذه:

جشنواره شعر گویشی «دابیت» در ایذه برگزار می‌شود

جشنواره شعر گویشی «دابیت» آذرماه در ایذه برگزار می شود
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایذه گفت: جشنواره شعر گویشی «دابیت» آذرماه در ایذه برگزار می شود.

حسین محمدی امروز با اشاره به برگزاری همایش شعر گویشی و منطقه‌ای دابیت در این شهرستان اظهار کرد: دابیت تلفیقی از دو واژه «دا» به معنای مادر و بیت نیز به معنای شعر‌خوانی است که بیت‌خوانی آن در محدوده زاگرس کاربردی است.

وی افزود: مادر به واسطه حس لطیفی که به انسان می‌بخشد، این حس را در وجود همه ما نهادینه کرده است و مانایی این حس مدیون وجود پر مهر همه آنهاست که با احساس خود شعر را به‌وجود آورد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایذه تصریح کرد: جرقه‌های برگزاری همایش شعر دابیت برای نخستین‌بار توسط انجمن شعر شهرستان ایذه درسال 95 زده شد و برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری آن صورت گرفت.

محمدی ادامه داد: برگزاری این همایش در آذرماه سال جاری اتفاق خواهد افتاد و بر این اساس ابتدا در زمان مقرر آثار ارسالی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و سپس در همایش از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه فراخوان این جشنوراه به‌زودی منتشر خواهد شد عنوان کرد: پیشاپیش نیز فرا رسیدن روز خبرنگار را به تمام اصحاب رسانه به ویژه خبرنگاران شهرستان ایذه که در شرایط مختلف با علاقه و عشق حضور دارند تبریک می‌گویم.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار