تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۴
کد خبر: ۱۵۰۹۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشتی گیر گتوندی مقام سوم مسابقات جهانی را کسب کرد

'امین میرزازاده' کشتی گیر جوان خوزستانی از شهرستان گتوند به مدال برنز رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان دست یافت
کشتی گیر گتوندی مقام سوم مسابقات جهانی را کسب کرد 'امین میرزازاده' کشتی گیر جوان خوزستانی از شهرستان گتوند به مدال برنز رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان دست یافت.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گتوند یکشنبه شب گفت: در این دوره از رقابت ها که از 14 مرداد ماه در شهر تامپره کشور فنلاند با حضور کشورهای ایران،آمریکا، روسیه، اوکراین، هند، ترکیه، آذربایجان ، ژاپن و ازبکستان آغاز شده امین میرزازاده با نتیجه 8 بر صفر گئورگی گادژینوف از روسیه را شکست داد و صاحب مدال برنز رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان شد.

بهزاد جعفرزاده افزود: امین میرزازاده در دور نخست وزن ١٢٠ کیلوگرم با نتیجه ٩ بر صفر عزیزاف از تاجیکستان را شکست داد و راهی مرحله یک هشتم نهایی شد.

وی ادامه داد:میرزازاده در دور دوم با نتیجه سه بر صفر آرتور ویتی تین از استونی را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گتوند افزود:میرزازاده در کشتی سوم خود با نتیجه چهار بر یک مغلوب پاتاریدزه از گرجستان قهرمان دو دوره قبل جوانان جهان شد.

جعفرزاده ادامه داد:این نخبه کشتی خوزستان در کشتی در کشتی چهارم خود با نتیجه ٩ بر یک ورزشکار از رومانی را شکست داد و به دیدار رده بندی رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان صعود کرد،و با شکست دادن رقیب روسی خود به مقام سوم و مدال برنز دست یافت.

امین میرزازاده در تیرماه امسال نیز در رقابت های بین المللی صربستان موفق به کسب مدال برنز شد.

امین میرزازاده عضو تیم ملی کشتی کشورمان، ساکن شهرستان گتوند، پیش از این نیز مقام قهرمان کشتی فرهنگی جهان ، مقام پهلوانی کشور در سال 93 و دیگر مقامهای آسیایی را برای کشورمان کسب کرده است.

تیم ایران برای اولین بار در تاریخ و با توجه به امتیازات کسب شده و نتایج روز نخست قهرمان زود هنگام رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان در شهر تامپره کشور فنلاند شد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار