تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۳
کد خبر: ۱۴۶۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
كارگاه آموزشی حفاظت از سمندر آبشار شوی در دزفول برگزار شد
كارگاه آموزشی راه كارهای حفاظت از سمندر آبشار شوی در محل پژوهشسرای فرهیختگان دزفول برگزار شد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا این كارگاه آموزشی با هدف آگاهی دادن در مورد دوزیستان ، معرفی سمندر و ارائه ی راه كارهای عملی برای محافظت از گونه های كمیاب بخصوص خزندگان در حال انقراض برگزار شد.

'هانیه غفاری' كارشناس ارشد مؤسسه خزنده شناسان پارس در این كارگاه آموزشی دو گونه از دوزیستان كمیاب خوزستان را سمندر و لاك پشت فراتی معرفی كرد كه زیستگاه آن ها در شمال خوزستان در مناطقی مثل رود دز، آبشار شِوی و زیر كوه هفت تنان است.

وی با اشاره به اینكه این گونه ها در حال انقراض می باشند راه كارهایی در خصوص حفاظت از این گونه جانوری ارایه كرد.

'باربد صفایی مهرو' رییس هیات مدیره موسسه پارس نیز در این كارگاه آموزشی ضمن معرفی زیستگاه های خزندگان و دوزیستان در باره ی انواع سمندرها و نقش آنها در طبیعت توضیحاتی ارایه و زمینه های مشاركت گروه های فعال و دوستدار محیط زیست را در حفاظت از زیستگاه های جانوران كمیاب تشریح كرد.

'عبدالرضا احسانی نیا ' سرپرست فرمانداری دزفول نیز ضمن قدردانی از مركز تحقیقات زیست محیطی دزفول، از سازمان های غیر دولتی به خاطر مراقبت از گونه های نادر جانوران و حفاظت از محیط زیست تقدیر كرد و اظهار امیدواری كرد كه بتوانند این سازمان ها را مورد حمایت قرار دهند.

در این كارگاه آموزشی كه با حضور مسوولان محلی ، دبیران گروه زیست شناسی و اعضای انجمن كوهنوردان ایران توسط مركز تحقیقات زیست محیطی شمال خوزستان و موسسه خزنده شناسان پارس و با همكاری پژوهش سرای فرهیختگان دزفول و انجمن كوهنوردان شمال خوزستان برگزار شد پیشنهاداتی برای حفاظت از گونه های در حال انقراض مطرح شد.
:
:
:
آخرین اخبار