تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۰
کد خبر: ۱۴۶۴۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری سارق و کشف اموال سرقتی در خوزستان

فرمانده انتظامی کلانشهر اهواز گفت: ماموران انتظامی اهواز ضمن دستگیری سارق حرفه‌ای اموال مسروقه زیادی را نیز کشف کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس خوزستان، سید حسین سید حقیقی بیان داشت: ماموران کلانتری 11 اهواز در پی دریافت خبر مبنی بر وجود یک باند سارقان حرفه‌ای در سطح حوزه استحفاظی و نگهداری اموال سرقتی در نخلستان موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات پلیسی و اطلاعاتی یک باند سارقان حرفه‌ای متشکل از سه برادر را شناسایی و در محل اختفای آنها در نخلستان حضور یافتند که متهمان پس از رویت ماموران اقدام به فرار کردند اما یکی از متهمان به نام "ناجی" دستگیر و دو نفر دیگر با استفاده از شرایط جوی از محل متواری شدند.

این مقام مسئول در ادامه گفت: ماموران پلیس در بازرسی از محل اختفای متهمان تعداد یک عدد قوطی مشروب الکلی و یک گرم مواد مخدر از نوع تریاک ویک تیغه خنجر و دو عدد کلت پلاستیکی بچه‌گانه ،دو دستگاه موتور سیکلت هوندا، مقدار 40 متر سیم برق، 20 متر کابل مخابراتی، یک عدد پمپ آب، چهار عدد رینگ موتور سیکلت، یک عدد دستگاه خوراک پزی ماکروفر، یک عدد مخزن گاز خودرو و سه عدد لنگه در آلومنیومی کشف و ضبط کردند.

سید حقیقی با اشاره به تلاش برای دستگیری دو نفر متهم دیگر خاطرنشان کرد: متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی گردید.

captcha
آخرین اخبار