تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۱۴۶۰۵۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش:

قاتل کودک 12 ساله در شوش به 16سال زندان محکوم شد

جوان 22ساله که با تیراندازی هوایی در یک مجلس عروسی در روستای خلف مسلم از توابع شهرستان شوش در استان خوزستان باعت قتل یک کودک 12 ساله شده بود به 16سال حبس تعزیری، یک فقره دیه و شلاق محکوم شد
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش گفت: جوان 22ساله که با تیراندازی هوایی در یک مجلس عروسی در روستای خلف مسلم از توابع شهرستان شوش در استان خوزستان باعت قتل یک کودک 12 ساله شده بود به 16سال حبس تعزیری، یک فقره دیه و شلاق محکوم شد.

مصطفی نظری با اعلام این خبر اظهار کرد: جوان 22 ساله بنام ح .ا  که با تیراندازی در مجلس عروسی در روستای خلف مسلم بخش مرکزی شهرستان شوش مهر ماه سال گذشته باعث مرگ یک کودک 12 ساله شده بود محکوم شد.

وی ادامه داد: این شخص به اتهام حمل یک قبضه سلاح، اخلال در نظم عمومی، تظاهر به قدرت نمایی با سلاح و قتل شبه عمد به 16سال و 6ماه حبس تعزیری، یک فقره دیه و شلاق محکوم شد.

دادستان عمومی و انقلاب شوش با تاکید بر برخورد قاطعانه با اخلال‌گران نظم عمومی تصریح کرد: حمل سلاح گرم و سرد جرم است و بامجرمان حمل سلاح به اشد مجازات قانونی برخورد خواهد شد.

مهر ماه سال گذشته در پی تیراندازی هوایی یک جوان 22ساله در مراسم عروسی، کودکی که از پشت بام سرگرم تماشای مجلس عروسی بود مورد اصابت تیرهوایی قرار گرفت و به بیمارستان نظام مافی شوش منتقل شد.

اقدامات پزشکی انجام شده بر روی این کودک که مورد اصابت گلوله تفنگ کلانشینکف قرار گرفته بود موثر واقع نشد و در بیمارستان جان باخت.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Afghanistan
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۴
0
0
تفنگ کلاشینکف؟؟؟!!!عجب!!!یعنی قانون ضعیفه.بخدااین ظلمه باید این افرادرواعدام کنن وسط شهر.بلکه برعکس آویزونشون کنن تا کف وخون بالابیارن ویماه آویزون بمونن تاعبرت بقیه بشن.اسلحه کلاشینکف چرابایدتودست مردم باشه.چرا؟ازمسولین میپرسم چرااعدامش نکردین.این وقتی بیادبیرون بعداز۱۶سال پزشک میشه؟میشه یه قاتل و یه بدبخت دیگره میکشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۸
0
1
بابا جون عشایری حلش کردن همیشه همینطوره!! تا یه قانون قاطع نباشه همیشه اینجوریه دولت باید همه سلاح هارو جمع کنه درضمن کلاشینکف توی دست این آقا چه میکرده؟ مگه سلاح نظامی نیست؟ باید مجازات میشد چون مسعله امنیتی هستش
captcha
آخرین اخبار