خوزنیوز: مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: با عنایت به گزارش بندر گمرک امام خمینی (ره) طی بازرسی از مخازن شرکتی واقع در خارج از اماکن گمرکی مقدار زیادی مواد اولیه قاچق شناسایی و کشف گردید.
به گزارش خوزنیوز و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی استان خوزستان؛ رضا سعیدی اظهار کرد: با عنایت به گزارش بندر گمرک امام خمینی (ره) طی بازرسی از مخازن شرکتی واقع در خارج از اماکن گمرکی مشخص گردید تعدا 8 فروند کشتی حامل مواد اولیه این شرکت در اسکله رازی پهلو گرفته که از این تعداد مواد اولیه که در مخازن نگهداری میشده مقدار 6024/064 تن از این مواد اولیه به وسیله تانکرهای حمل از آنجا خارج و به محل کارخانه حمل و مصرف گردیده که مراتب خروج غیرقانونی و بدون انجام تشریفات گمرکی مورد تایید مدیر عامل شرکت قرار گرفته است که به همین دلیل پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان خوزستان ارسال گردید.
وی ادامه داد: پس از رسیدگی توسط شعبه هشتم این شرکت به مبلغ 225/439/765/476ریال معادل (بیست و دو میلیارد و پانصد و چهل وسه میلیون و نهصدو هفتاد و شش هزار و پانصد و چهل و هفت تومان) محکوم نمود که رای صادره از سوی متهم ( مدیر عامل ) مورد اعتراض قرار گرفت که توسط شعبه دهم تجدید نظر سازمان رای شعبه هشتم اهواز تائید گردید.