در ديماه امسال با حضور وزير اقتصاد و معاون برنامهريزي استانداري خوزستان، مكاني واقع در منطقه كيانپارس اهواز براي مجموعه بورس اختصاص داده شد، براي انتقال و شروع به كار بورس منطقهايي اهواز منتظر ابلاغيه و دستور از سازمان مركزي بورس در تهران هستيم كه گويا دفتر مركزي رغبت لازم براي دوباره برپا كردن بورس منطقهايي در اهواز را ندارد.
نماينده بورس مركزي در خوزستان علت تعطيلي بورس خوزستان در اين دو سال اخير را نبود يك مكان مناسب براي انجام معاملات در بورس اعلام كرد و گفت: به همين دليل سازمان بورس مركزي اين ساختمان را به كارگزاري بانك توسعه صادرات واگذار كرد.
نيلوفر بحريه در گفتوگو با ايسنا، درباره نحوه اداره سازمان بورس در استان طي سالهاي گذشته، تصريح كرد: قبلاً 5 نفر مسوليت اداره اين مجموعه را بر عهده داشتند كه در اين دو سال به علت نبود جا و فضاي مناسب و كافي، اداره مجموعه به يك نفر بهعنوان نماينده بورس مركزي در استان، واگذار شد.
وي با بيان اينكه در ديماه امسال با حضور وزير اقتصاد و معاون برنامهريزي استانداري خوزستان، مكاني واقع در منطقه كيانپارس اهواز براي مجموعه بورس اختصاص داده شد، افزود: براي انتقال و شروع به كار بورس منطقهايي اهواز منتظر ابلاغيه و دستور از سازمان مركزي بورس در تهران هستيم كه گويا دفتر مركزي رغبت لازم براي دوباره برپا كردن بورس منطقهايي در اهواز را ندارد.
بحريه با بيان اين كه تالار بورس اهواز در حال حاضر با چهار كارگزاي فعاليت ميكند، خاطرنشان كرد: اين چهار كارگزار شامل كارگزار بانك كشاورزي، بانك صنعت و معدن، امين سهم و بانك توسعه صادرات هستند كه با نظارت نماينده بورس مركزي در اهواز نسبت به فروش و عرضه سهام اقدام ميكنند.