تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۱
کد خبر: ۱۴۵۳۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

مردم بر اساس برنامه‌های اقتصادی نامزدها رای می‌دهند

کاندیداهای ریاست جمهوری باید برنامه اقتصادی خود را برای ارزیابی مردم ارائه دهند چرا که مردم در این انتخابات بر اساس برنامه‌های اقتصادی نامزدها رای می‌دهند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری باید برنامه اقتصادی خود را برای ارزیابی مردم ارائه دهند چرا که مردم در این انتخابات بر اساس برنامه‌های اقتصادی نامزدها رای می‌دهند.

عامر کعبی امروز اظهار کرد: در انتخابات مهم پیشرو مهم‌ترین و اصلی‌ترین محور انتظارات مردم از نامزدهای انتخاباتی اقتصاد است.

وی افزود: ارائه برنامه اقتصادی و راه کار برای برون رفت از شرایط فعلی اقتصاد کشور یکی از جدی‌ترین مطالبات مردم در این دوره از انتخابات است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وضعیت اقتصادی کشور به گونه‌ای است که مردم انتظار دارند راه‌کارهای جدی و مدون برای آن رائه شود.

کعبی با اشاره به لزوم افزایش شور انتخاباتی تصریح کرد: کاندیداهای انتخابات باید به دور از تنش و تخریب به ارائه برنامه‌های خود در زمینه‌های مختلف  بپردازند تا مینه انتخاب آگاهانه‌تر مردم فراهم شود.

نماینده مردم آبادان و اروندکنار در مجلس شورای اسلامی افزود: امیدواریم شاهد شور و هیجان خوب انتخاباتی در جامعه و به تبع آن مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای باشیم.

وی ادامه داد: وظیفه همه احزاب و گروه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی افزایش تب انتخابات در کنار برقراری آرامش است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار