مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: اتصالی برق سبب آتش سوزی در یک مغازه کامپیوتر شد
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: اتصالی برق سبب آتش سوزی در یک مغازه کامپیوتر شد.
مقصود حق شناس اظهار کرد: روز گذشته با تماس به سامانه ۱۲۵ این سازمان خبر از آتش سوزی در یک مغازه کامپیوتری واقع در بلوار بهبهانی بعد از منطقه دروازه داده شد که ستاد فرماندهی سازمان، سریعا آتش نشانان را از نزدیکترین ایستگاه به محل حادثه اعزام کرد.
وی افزود: آتش نشانان سریعا در محل حاضر و با ایمن سازی محل حادثه و به کارگیری تجهیزات خاموش کننده، شعله های آتش را مهار و از گسترش آتش جلوگیری کردند.
مدیر روابط عمومی سازمان ایمنی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز تصریح کرد: این عملیات یک ساعت به طول انجامید و در آن ۹ مامور آتش نشان به همراه ۳ خودروی اطفای حریق و امداد و نجات شرکت داشتند. علت حریق از سوی کارشناسان این سازمان اتصالی برق گزارش داده شد.
حریق کنتور برق منزل مسکونیحق شناس بیان کرد: شب گذشته با تماس به سامانه ۱۲۵ این سازمان، خبر آتش سوزی در مجتمع مسکونی واقع در گلستان منطقه فرهنگ ۲ اطلاع رسانی شد. آتش نشانان بلادرنگ با تمام امکانات اطفای حریق و امداد و نجات به محل اعزام و چهار دقیقه بعد در محل حاضر بودند.
وی توضیح داد: آتش نشانان در بدو ورود به صحنه حادثه مشاهده کردند یک واحد مسکونی در طبقه دوم این مجتمع چهار طبقه دچار حریق و دود گرفتگی شده و تیم اعزامی با تجهیزات مورد نیاز حریق را اطفاء و دود ناشی از آتش سوزی را با فن های فشار مثبت از ساختمان خارج کردند.
واژگونی خودروی پژو ۲۰۶ مدیر روابط عمومی سازمان ایمنی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز در ارتباط با حادثه دیگر گفت: شب گذشته شهروندان با تماس به سامانه ۱۲۵ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از واژگونی خودرویی روی پل کیان آباد به سمت پلیس راه اندیمشک خبر دادند.
حق شناس ادامه داد: تیم آتش نشانی ظرف مدت سه دقیقه خود را به محل حادثه رسانده و مشاهده کردند یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ واژگون و باعث مجروح شدن راننده شده است.
وی بیان کرد: آتش نشانان بلادرنگ با قطع برق و ایمن سازی محل به منظور رفع خطرات احتمالی در اثر تصادف سایر خودرو های عبوری مصدوم را از خودروی حادثه دیده خارج و به آمبولانس اورژانس ۱۱۵ منتقل کردند.
مدیر روابط عمومی سازمان ایمنی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز در پایان گفت: علت حادثه از سوی کارشناسان سرعت بالا و عدم توانائی راننده در کنترل خودرو اعلام شده است.