تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵
کد خبر: ۱۴۴۹۱۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خوزستان:

۲ کمپ ترک اعتیاد غیرمجاز در اهواز پلمب شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان از پلمب دو کمپ ترک اعتیاد غیرمجاز در شهرستان اهواز خبر داد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان از پلمب دو کمپ ترک اعتیاد غیرمجاز در شهرستان اهواز خبر داد.

به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ یداله امیری با اعلام این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه اشخاصی اقدام به راه اندازی دو کمپ ترک اعتیاد بدون مجوز در اهواز کرده اند، که در آن جرائم متعددی از قبیل آزار و اذیت مددجویان رخ می دهد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات تخصصی محل کمپ های بدون مجوز را شناسایی و در دو عملیات ضربتی ۶ متهم را دستگیر و کمپ های یاد شده را پلمب کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان بیان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی راهی مراجع قضائی شدند.
captcha
آخرین اخبار