تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۱۴۴۶۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بخاطر مراسم ورود نمادین امام (ره) عذرخواهی کنید

نهایی شدن حکم اعدام ۲۵ تولید کننده شیشه در تهران، واکنش رئیس دیوان عدالت اداری به مراسم نمادین ورود امام (ره) به فرودگاه مهرآباد و آخرین آمارها از سازمان پزشکی قانونی کشور در گزارش قضا در ۷ روز بخوانید.

به گزارش مهر در هفته گذشته حسین ذبحی معاون قضایی دادستان کل کشور اعلام کرد: تعداد معتادان پیش از انقلاب در سال ۱۳۱۴ بالغ بر یک و نیم میلیون نفر یعنی معادل هفت درصد جمعیت کشور بوده است. در سال ۱۳۳۴ نیز همین تعداد معتاد در کشور داشته‌ایم و اوایل سال ۵۷ یعنی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی حدود دو میلیون نفر معادل شش درصد جمعیت وقت کشور معتاد بوده‌اند اما از دهه هفتاد تا کنون بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا دو میلیون ـ با احتساب موارد تفننی ـ معتاد داشته‌ایم.
وی افزود: این آمار نشان می‌دهد که تلاش‌های انجام شده و مبارزات صورت گرفته نتیجه‌بخش بوده است. البته این در حالی است که پیش از انقلاب تنها چند نوع مواد مخدر داشتیم و امروز با بیش از ۲۵۰۰ نوع مواد مواجه هستیم.

معاون دادستان کل کشور گفت: مجازات قاچاق شیشه هم‌ردیف مجازات قاچاق مرفین است و بر اساس قانون جدید تا کنون بیش از ۲۵ مورد کارگاه و آزمایشگاه در تهران منهدم شد و عوامل آن دستگیر شدند و به زودی احکام مجازات شدیدی برای آنها اعمال خواهد شد.

مسئولان برگزاری ورود نمادین امام (ره) از مردم عذر خواهی کنند
حجت الاسلام محمد جعفر منتظری رییس دیوان عدالت اداری ضمن انتقاد از برخی اقدامات صورت گرفته در ایام الله دهه فجر که موجب اهانت به امام راحل بود، گفت: متاسفانه بر اثر غفلت برخی که به زعم خود می‌خواستند در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از حضرت امام خمینی(ره) تجلیل کرده باشند، در عمل صحنه بسیار زننده‌ای را ایجاد کردند و ناسنجیده تصویر ناشایستی را از حضرت امام راحل نشان دادند. این یک نوع بی‌حرمتی به مقام ایشان بود و جا دارد دست‌اندرکاران این مراسم از مردم به خاطر غفلتی که شده است، اعتذار بجویند.

کاهش ۱۵ هزار پرونده در شورای حل اختلاف تهران
رئیس شورای حل اختلاف تهران اعلام کرد: طبق آخرین گزارشاتی که به دست ما رسیده ۷۰ درصد مردم از عملکرد شورای حل اختلاف راضی هستند و در سال جاری تاکنون ۱۵ هزار فقره موجودی‌مان را کم کرده‌ایم و با این موجودی شورای حل اختلاف در رتبه‌ی بسیار خوبی قرار گرفته است.

هنر و هنرمندان می توانند تاثیر خوبی در پیشگیری از وقوع جرم داشته باشند
محمدباقر ذوالقدر معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: جرم، دارای زمینه‌ها و بسترهای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است. جرم معلولی است که علل مختلفی در آن دخالت دارند و بسیاری از این علل در کمند و مهار هنر هستند. هنر و خلق آثار هنری هم می‌تواند انسان‌ها را به انحطاط و کجروی وا دارد و هم از انحطاط و کجروی مصون دارد.
معاون قوه قضاییه با بیان اینکه برخی از فیلسوفان عمیق هرمنوتیک امروز مباحث خویش را از هنر و زیبایی‌شناسی آغاز می‌کنند، یادآور شد: در مقام فهم و تفسیر افعال آدمی، هنر نقش ویژه‌ای دارد؛ بنابراین هنر هم در فهم فعال آدمی و هم در رساندن پیام وی نقشی بی‌بدیل دارد.

۱۵۰۰ مرگ بر اثر سوختگی
مرگ ۹۵۰ نفر بر اثر غرق شدگی
سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: در نه ماهه امسال یک‌هزار و ۵۲۲ نفر بر اثر سوختگی جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد فوتی‌های ناشی از سوختگی یک‌هزار و ۷۲۴ نفر بود، ۷/۱۱ درصد کاهش یافته است.

همچنین در ۹ ماهه سال‌جاری ۹۴۹ نفر بر اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۸۱۸ نفر مرد و ۱۳۱ نفر زن بودند.
captcha
آخرین اخبار