معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار سازمان منطقه آزاد اروند گفت:خبر تبدیل خودروهای پلاک اروند به پلاک ملی در منطقه آزاد اروند صحت ندارد.
محمدرضا معتمدی دوشنبه افزود:تاکنون این موضوع در هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند مطرح نشده و خبر منتشر شده در فضای مجازی در این خصوص فاقد صحت است.
وی اظهارکرد: از آنجا که این موضوع دارای ابعاد مختلف قانونی بوده و دستگاه های متعدد ملی در آن دخیل هستند، هرگونه اطلاع رسانی تنها از طریق دستگاه و مراجع مربوطه قانونی معتبر است.
به گزارش ایرنا خبری در فضای مجازی با عنوان جزئیات و شرایط تبدیل خودروهای پلاک اروند به پلاک ملی از قول یک مقام آگاه پخش شده که بر اساس آن افرادی که تا تاریخ 30 اسفند 95 خودروی اروندی خریداری کرده اند، می توانند بر اساس شرایطی آن را به پلاک ملی تبدیل کنند.
ادعای این خبر، برای تبدیل خودروهای پلاک اروند به پلاک ملی صاحبان سند باید با در دست داشتن مدارک خودرو درخواست خود را ارائه و پس از بررسی کارشناسی قیمت خودرو مبلغی بین 2میلیون ریال تا 20 میلیون ریال (بسته به نوع و قیمت خودرو) پرداخت و روند تبدیل پلاک خودرو در 10 روز کاری انجام خواهد شد.
این مقام آگاه گفته بود:به دلیل اینکه گستره جغرافیایی منطقه آزاد اروند شهرستانهای آبادان و خرمشهر است، در گام نخست آن و تا پایان اردیبهشت، فقط خودروهای با سال تولید تا پیش از 2015 که بیشتر در این دو شهرستان هستند ، پلاک ملی خواهند شد.
وی افزود: در گام دوم خودروهای مدل 2016 و 2015 در 11 شهرستان آبادان، خرمشهر، دزفول، بهبهان، ماهشهر، امیدیه، شادگان، اندیمشک، رامهرمز، ایذه، مسجدسلیمان پلاک خواهند شد و مالکان خودرو به هر کدام از این شهرستانها که نزدیکتر باشند می توانند مراجعه کنند.
منطقهٔ آزاد اروند که در نیمهٔ دوم سال ۱۳۸۲ به تصویب رسید با وسعتی بالغ بر ۱۷٫۲۰۰ هکتار بزرگترین منطقهٔ آزاد تجاری و صنعتی کشور است. در سفر استانی ریاست جمهوری به خوزستان کل شهرستان های آبادان و خرمشهر در محدوده منطقه قرار گرفتند.