رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کشاورزان شوش از بحران کمبود کود در قطب کشاورزی ایران یعنی شهرستان شوش خبر داد.
به گزارش خوزنیوز، عبدالرحیم رحیمینیا امروز در گفتوگو با فارس در شوش اظهار داشت: کمبود بسیار زیاد کود به ویژه کود اوره سبب شده است تا کشاورزی در این شهرستان به وضعیت خطرناکی وارد شود.
وی افزود: شهرستان شوش وضعیت بسیار خوبی در تولیدات کشاورزی در استان و کشور دارد و جایگاه بیبدیل این شهرستان باعث شده است که شوش قطب کشاورزی خوزستان به شمار آید و به این دلیل کمبود شدید کود به ویژه کود اوره باعث شده تا خطر نابودی محصولات را تهدید کند.
وی با اشاره به میزان تولیدات کشاورزی شهرستان شوش تاکید کرد: در سطح شهرستان شوش همه ساله بیش از 300 هزار تن محصول گندم در شهرستان شوش تولید میشود که در سالجاری با زیرکشت رفتن بیش از 87 هزار هکتار از زمینهای مزارع این شهرستان این محصول با شرایط بسیار بدی روبه روست.
رحیمینیا درباره پیگیریهای انجام شده برای رفع این مشکل در شوش خبر داد و گفت: قبل از کشت گندم از طریق نامهنگاریهایی در سطح استان و کشور به وزیر کشاورزی و رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس خواهان توجه بیشتر در این باره شدیم که تا کنون نتیجه قابل قبولی بدست نیامده است.