تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵
کد خبر: ۱۴۲۳۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

میزان ریزگرد در رامشیر بیش از 11برابر حد مجاز است

میزان ذرات معلق در هوا در شهرستان رامشیر در ساعت هشت روز یکشنبه یک هزار و 672 میکروگرم برمترمکعب(معادل 11،14برابر حد مجاز) است که آلوده ترین شهر خوزستان اعلام شده است
رئیس روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: میزان ذرات معلق در هوا در شهرستان رامشیر در ساعت هشت روز یکشنبه یک هزار و 672 میکروگرم برمترمکعب(معادل 11،14برابر حد مجاز) است که آلوده ترین شهر خوزستان اعلام شده است.

شهریار عسکری یکشنبه بیان کرد: میزان ریزگردها در این ساعت در اهواز یک هزار و یک، خرمشهر 806، اندیمشک 796، شادگان یک هزار و 72، امیدیه یک هزار و 175، بهبهان یک هزار و 458، دزفول 796، و سوسنگرد 471 میکروگرم برمترمکعب اعلام شده است.

خوزستان از دیروز شنبه درگیر پدیده گرد و غبار است که باعث تعطیل شدن مدارس و ادارات در روزهای شنبه و یکشنبه در بیشتر شهرستان های این استان شده است.

طبق آخرین اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان بیشترین میزان ذرات معلق در هوا در ساعت 23 روز شنبه در اهواز یک هزار و 870 میکروگرم برمترمکعب(معادل 12،46 برابر حد مجاز)بود.

استاندارد ذرات معلق در هوا 150 میکروگرم بر مترمکعب است.

در تاریخ هشت بهمن به دلیل طوفان گرد و غبار در اهواز اهواز و 11 شهرستان خوزستان با مشکل قطعی آب و برق روبه رو بودند.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار