تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶
کد خبر: ۱۴۱۴۵۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل زندان‌های خوزستان:

12 زندانی محکوم به قصاص از طناب دار رهایی یافتند

از ابتدای سال جاری تا پایان دی‌ماه ماه 12 نفر از زندانیانی که حکم قصاص آنها از سوی دیوان عالی نیز تایید شده بود با اخذ رضایت شکات از چوبه دار رهایی یافتند
خوزنیوز: مدیرکل زندان‌های خوزستان گفت: با تلاش مسئولان و مددکاران زندان‌های خوزستان از ابتدای سال جاری تا پایان دی‌ماه ماه 12 نفر از زندانیانی که حکم قصاص آنها از سوی دیوان عالی نیز تایید شده بود با اخذ رضایت شکات از چوبه دار رهایی یافتند.

به گزارش خوزنیوز؛ رضا پوستچی اظهار کرد: با پیگیری‌های  صورت گرفته از سوی مسئولان زندان‌ها، واحدهای مددکاری و شورای حل اختلاف زندان‌ها پس از مشاهده آثار ندامت در زندانیان محکوم به قصاص  و تلاش برای جبران مافات، طی چندین مرحله دعوت از اولیای دم، معتمدین و ریش سفیدان محلی  رضایت شکات حاصل گردید و مجموعاً اولیای دم از قصاص 12 نفر از زندانیانی که حکم قصاص آنها از سوی دیوان عالی نیز تایید شده، صرف نظر کردند.

مدیرکل زندان‌های خوزستان با اشاره به اینکه طبق مبانی دینی قصاص حق اولیاء دم است اما در قرآن نیز به بخشش توصیه شده، تاکید کرد: شیرینی گذشت از اجرای حکم قصاص داستانی است که بارها برای مدیران و کارکنان زندان‌ها تکرار شده است و همکاران با حسن نوع دوستی و فعالیت های فرهنگی و آموزشی برروی زندانیان، آثار ندامت را در آنان به باور نشانده‌اند و این افراد نیز پس از آزادی تمام تلاش خود را برای حفظ کرامت و قدر دانی برای اولیای دم در بخشش و اعطای مجدد فرصت زندگی به آنان بکار بسته‌اند، لذا ما همواره امیدواریم با ایثار اولیای دم تجلی بخشش و تابش نور زندگی را بر چهره زندانیان نادم مشاهده کنیم و شیرینی گذشت را در کام اولیای دم به ارمغان بیاوریم.

وی در پایان افزود: مسئولان و مددکاران زندان‌های استان تمام تلاش خود را به کار خواهند بست تا این روند با شتاب و پوشش بیشتری ادامه پیدا کند و تعداد بیشتری افراد نادم واقعی از چوبه دار رهایی یابند.
captcha
آخرین اخبار