تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۹
کد خبر: ۱۴۰۷۴۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه عنوان کرد:

وجود هفت ژورنال علمی خارجی‌زبان در دانشگاه چمران

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به فعالیت 23 ژورنال علمی در این دانشگاه، گفت: از این تعداد پنج مجله با زبان انگلیسی، یک مجله به زبان فرانسوی و یک‌ مجله نیز به زبان عربی چاپ می‌شوند
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به فعالیت 23 ژورنال علمی در این دانشگاه، گفت: از این تعداد پنج مجله با زبان انگلیسی، یک مجله به زبان فرانسوی و یک‌ مجله نیز به زبان عربی چاپ می‌شوند.

 دکترابراهیم حاجی‌دولو در آیین افتتاحیه چهارمین کنفرانس بین‌المللی زبان، گفتمان و منظورشناسی که امروز، 6 بهمن‌ماه در آمفی‌تئاتر شهید مطهری دانشکده علوم دادنشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، به معرفی مختصری از استان خوزستان و دانشگاه شهید چمران پرداخت و اظهار کرد: خوزستان با داشتن یک تمدن قدیمی، صنایع جدید و کشاورزی مدرن شناخته می‌شود و مهم‌ترین سایت تاریخی و جاذبه گردشگری آن زیگورات چغازنبیل است؛ همچنین مقبره حضرت دانیال نبی (ع) در این استان واقع شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی خوزستان، افزود: این استان منبع تولیدات نفتی و گازی و صنایع این بخش است به‌طوری‌که 70 درصد کل نفت و بیش از 50 درصد محصولات پتروشیمی کشور در خوزستان تولید می‌شود؛ همچنین خوزستان منبع تولیدات کشاورزی و از این نظر در بسیاری از محصولات در رتبه‌های اول تا سوم کشور است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به تأسیس این دانشگاه در سال 1955، تصریح کرد: دانشگاه جندی‌شاپور به‌عنوان اولین دانشگاه جهان با قدمت 1700 سال در استان خوزستان قرار دارد که هسته اولیه آن در حوزه علوم پزشکی شکل گرفت و سال‌ها از بغداد مدیریت می‌شد.

حاجی‌دولو با بیان اینکه اکنون دانشگاه شهید چمران با داشتن 13 دانشکده، 10 مرکز تحقیقات و حدود 17 هزار دانشجو مهم‌ترین دانشگاه جنوب‌غرب کشور است، گفت: از مجموع دانشجویان دانشگاه بیش از چهار هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری تحصیل می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از 500 مقاله در ژورنال‌های علمی بین‌المللی و بیش از 700 مقاله نیز در مجلات علمی‌پژوهشی فارسی‌زبان از سوی اعضای هیأت‌علمی دانشگاه به چاپ می‌رسد و اساتید در بسیاری از پروژه‌ها و برنامه‌های تحقیقاتی سازمان‌ها و صنایع برای حل مشکلات جامعه و استان حضور فعال دارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: در حال حاضر 23 ژورنال علمی در دانشگاه به چاپ می‌رسد که از این تعداد پنج مجله به زبان انگلیسی، یک مجله به زبان فرانسوی و یک مجله نیز به زبان عربی است؛ همچنین 10 مرکز تحقیقات که اغلب مرتبط با صنایع و سازمان‌ها هستند، تحت نظر دانشگاه در حیطه‌های نوآوری برای رفع مشکلات جامعه فعالیت می‌کنند.

حاجی‌دولو با اشاره به کنفرانس زبان، گفتمان و منظورشناسی، گفت: این کنفرانس یکی از بهترین مکان‌هایی است که می‌تواند آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی در این حوزه را مبادله کند که متخصصانی از سراسر جهان در آن گردهم جمع شده‌اند؛ امیدوارم این رویداد بسترهای لازم و برنامه‌های جدید برای همکاری میان متخصصان دانشگاه‌های مختلف را فراهم کند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار