تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۳
کد خبر: ۱۴۰۰۰۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز گام نخست طرح ملی خادم در خوزستان

گام نخست طرح ملی خادم «خانواده آماده در مخاطرات» در خوزستان تا پایان امسال 15هزار خانوار را زیرپوشش قرار می دهد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: گام نخست طرح ملی خادم «خانواده آماده در مخاطرات» در خوزستان تا پایان امسال 15هزار خانوار را زیرپوشش قرار می دهد.

علی خدادادی بیان کرد: این طرح که از چند روز پیش اجرایی شده به منظور کاهش تلفات حوادث به مردم آموزش داده می شود تا هر فرد بتواند با آمادگی اولیه مقابله با حوادث آشنا باشد و در هر زمان و مکان امکان نجات جان خود و یا دیگران را داشته باشد.

وی گفت: تفاوت این طرح با آموزش‌های پیشین این است که نیازی به حضور مردم در کلاس‌ها نیست، بلکه این بار ماموران جمعیت هلال احمر خود برای ارائه آموزش به درب خانه های مردم می روند.

خدادادی اظهار کرد: طرح خادم طرح آموزش کمک‌های اولیه در خانواده‌ها است و آشنایی مردم با مخاطرات و علائم هشدار، آماده‌سازی در برابر حوادث و نیز اعلام آمادگی برای کمک به دیگران در حوادث از اهداف اجرای این طرح است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: پیشگیری از مراحل اصلی چرخه امداد و نجات است و آموزش‌ها در زمینه کلی مطرح می‌شود تا هر خانواده با اقدامات لازم در زمان وقوع بحران و حوادث احتمالی آشنایی داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های جمعیت هلال احمر خوزستان حضور در مناطق روستایی است افزود: این جمعیت در نظر دارد که در هر خانه روستایی یک امدادگر تربیت کند.

وی گفت: در این طرح داوطلبان باید چهار مرتبه به در خانه مردم مراجعه و هر مرحله 10 دقیقه به آنان آموزش چهره به چهره دهند.

وی ادامه داد: این طرح به مدت پنج سال اجرا خواهد شد.

یکی دیگر از برنامه های جمعیت هلال احمر خوزستان تبدیل کردن مدارس به مراکز امداد رسانی در هر منطقه است.

جمعیت هلال احمر استان با آموزش امدادرسانی به دانش آموزان تلاش داشته است تا در هر منطقه مدارس مرکزی برای امدادرسانی باشند.
captcha
آخرین اخبار