تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۰
کد خبر: ۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با تصويب شوراي ترافيك خوزستان؛

پل سفيد اهواز مسدود مي‌شود

رئيس شوراي ترافيك خوزستان از مسدود شدن پل سفيد اهواز به منظور اجراي پروژه نورپردازي و رنگ‌آميزي از 29 بهمن ماه جاري به مدت يك هفته مسدود مي‌شود


خيرالله خادمي ظهر امروز در شوراي ترافيك خوزستان اظهار داشت: به درخواست شهرداري اهواز براي اجراي پروژه نورپردازي و رنگ‌آميزي، پل سفيد اهواز از جمعه 26 بهمن ماه مسدود ‌شد.
وي مدت مسدود شدن اين پل را يك هفته عنوان كرد و افزود: مسير عبور از اين پل هر روز از ساعت 17 تا 22 براي تردد خودروها باز مي‌شود.
خادمي تاكيد كرد: با توجه به نزديك شدن به ايام نوروز، شهرداري اهواز بايد در مدت معين شده كار خود را به اتمام برساند؛ در غيراين‌صورت در موعد مقرر تاسيسات شهرداري جمع‌آوري و از ادامه كار آنها جلوگيري مي‌شود.
معاون عمراني استاندار خوزستان همچنين با اشاره به درخواست شركت آب و فاضلاب اهواز، گفت: مشكلي در مسير حفاري پروژه تصفيه‌خانه فاضلاب در جاده ساحلي شرق اهواز ايجاد شده كه براي حل آن نياز است يكي از باندهاي جاده ساحلي اين محدوده براي مدت 15 روز مسدود شود.
وي افزود:50 متر از جاده ساحلي شرقي (روبه‌روي هتل پارس) تا 12 اسفند مسدود و ترافيك به باند دوم منتقل مي‌شود.
خادمي با اشاره به اينكه مسئوليت تامين ايمني اين مسير و اتمام به موقع كار به عهده شركت آب و فاضلاب اهواز است، اظهار داشت: از فردا اقدامات ترافيكي و ايمني در اين جاده زير نظر پليس راهور استان آغاز مي‌شود.
وي تصريح كرد: ترميم خرابي و فضاي سبز و نصب علائم نيز به عهده آبفا اهواز و اين شركت متعهد است تا 12 اسفند ماه وضعيت اين جاده را به حالت عادي بازگرداند در غيراين‌صورت از ادامه كار جلوگيري مي‌شود.
خادمي در ادامه اظهار داشت: وضعيت پمپ بنزين‌هاي استان با توجه به حضور مهمانان نوروزي به ويژه در شهرهايي كه شلوغي و صف طولاني سوخت‌گيري وجود دارد، توسط پليس راهور بررسي و در شوراي ترافيك آينده براي راه‌اندازي پمپ‌بنزين موقت، تعيين تكليف مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه سال گذشته از اعتبارات عمراني استان يك ميليارد و 700 ميليون تومان به ترافيك استان اختصاص يافت، از معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري اهواز خواست نسبت به ارائه نيازمندي‌ها و برنامه‌هاي خود و اعتبارات موردنياز در نشست آينده شوراي ترافيك به منظور پيش‌بيني در اعتبارات سال آينده اقدام كند.
captcha
آخرین اخبار