خوزنیوز: امام جمعه شادگان گفت: وحدت و همدلی و همكاری مسوولان موجب پیشرفت امور در شهر و حل مشكلات مردم می شود.
به گزارش خوزنيوز؛ حجت الاسلام سید مجید شرفی امروز دردیدار با شهردارو کارکنان شهرداری خنافره و ضمن تبریک انتخاب شهردار جدید این شهر اظهارکرد: امیدوارم با همکاری همه مجموعه مدیریت شهری که بعنوان کلیددار این شهر است در راستای سیاست های دولت که همانا آبادانی بیشتر شهر است گام بردارید.
وی عنوان کرد: سعی کنید با همدلی و وحدت در کنار یکدیگر و با بهره گیری از مشاورین متخصص در مسائل شهری و در جهت رضای خدا و مردم این شهر کار و تلاش کنید.
امام جمعه شادگان در ادامه گفت: بنده هم در کنار شما هستم و تا آنجا که بتوانم در حل مسائل و مشکلات شهری شما را یاری خواهم رساند.
حجت الاسلام شرفی در پایان گفت: امیدوارم خداوند این توان را به ما بدهد که بتوانیم با برنامه ریزی و فراهم نمودن بستر مناسب در کنار همراهی شهردار جدید خنافره در راه آبادانی بیشتر این شهر بکوشیم و گامهای مؤثری را برداریم.