تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۱
کد خبر: ۱۳۹۳۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حدود 4 میلیون سهم در بورس خوزستان معامله شد

در معاملات روز گذشته، چهاردهم دی ماه در بورس منطقه‌اي خوزستان 3 میلیون و 959 هزار سهم به ارزش بيش از 5 ميليارد و 618 ميليون ريال معامله شد
در معاملات روز گذشته، چهاردهم دی ماه در بورس منطقه‌اي خوزستان 3 میلیون و 959 هزار سهم به ارزش بيش از 5 ميليارد و 618 ميليون ريال معامله شد.

از این تعداد معامله 43 درصد ارزش معاملات مربوط به خريد سهام و 57 درصد آن مربوط به فروش بوده که این معاملات توسط 11 ایستگاه معاملاتی صورت گرفته و 25 کد سهامداری در روز معاملاتی گذشته ایجاد شده است.

همچنین در این روز از کل معاملات انجام‌شده در تالار بورس منطقه‌ای خوزستان، سهام شرکت‌های پتروشیمی آبادان، ذوب‌آهن اصفهان و معادن بافق بیشترین ارزش ریالی خرید و سهام شرکت سایپا، اسناد خزانه اسلامی و حق تقدم پارس خودرو بیشترین ارزش ریالی فروش را به خود اختصاص داده‌اند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار