تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۱
کد خبر: ۱۳۹۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

باران نیامد/خاک می‌آید

پس از آنکه پیش‌بینی وقوع بارش باران در خوزستان برای روزهای جمعه و شنبه در خوزستان محقق نشد این بار وقوع باد و خاک محلی در استان از فردا اتفاق می‌افتد.

مسعود دهملایی امروز در گفت‌وگو با فارس در اهواز اظهار کرد: زبانه کم فشار بر روی استان قرار گرفته ولی به علت ضعیف بودن خط ناپایدار لایه میانی جو انتظار فعالیت قابل ذکری از آن وجود ندارد.

وی افزود: انتظار می‌رود طی فردا به طور موقت زبانه پرفشار در استان حاکم و پس از آن مجددا شاهد استقرار سیستم کم فشار دیگری باشیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری گاهی با افزایش ابر بعضا همراه با گرد و غبار و خاک پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت هوای استان در ساعات آینده تاکید کرد: وضعیت هوا استان صاف تا قسمتی ابری گاهی با افزایش ابر همراه با غبار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: جهت باد، شرقی تا جنوب شرقی سرعت باد، 10 تا 20 کیلومتر در ساعت و ماکزیمم سرعت باد، 35 کیلومتر در ساعت خواهد بود.

دهملایی تاکید کرد: در شبانه‌روز گذشته گتوند با 23.6 و دهدز با 6.8 درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط گزارش شده‌اند.

مدیرکل هواشناسی خوزستان درباره شرایط دمایی شهرستان اهواز در ساعات آینده تاکید کرد: حداکثر دمای اهواز به 22 و حداقل به 10 درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.
captcha
آخرین اخبار