تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲
کد خبر: ۱۳۸۹۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انفجار گاز در مجتمع مسکونی در دزفول

انفجار گاز در یک مجتمع مسکونی در شهرستان دزفول به مصدوم شدن یک نفر منجر شد
انفجار گاز در یک مجتمع مسکونی در شهرستان دزفول به مصدوم شدن یک نفر منجر شد.

مدیر عامل سازمان اتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول جمعه با اعلام این خبر گفت:در پی تماس شهروندان با سامانه 125 سازمان آتش نشانی دزفول در ساعت 11:48 دقیقه صبح جمعه یک مورد انفجار در یک مجتمع مسکونی گزارش شد.

عبدالحسین معظم فر افزود:ستاد فرماندهی عملیات سریعا دو اکیپ از ناجیان 125 را از ایستگاه های عملیاتی شماره 1 و 2 به محل حادثه واقع در خیابان امام خمینی (ره) اعزام کردند و بلافاصله به مهار حریق و نجات مصدوم پرداختند.

وی افزود:این حادثه به دلیل تخلیه غیراصولی سیلندر گاز 11 کیلویی در مجاورت آبگرمکن دیواری در طبقه سوم یک مجتمع مسکونی سه طبقه اتفاق افتاد و یک زن میانسال دچار سوختگی درجه 2 شد که از سوی پرسنل اورژانس و آتش نشانی پس از اقدامات اولیه پزشکی به بیمارستان منتقل شد.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول اظهار کرد:این آتش سوزی ناشی از انفجار بلافاصله از سوی آتش نشانان مهار شد و از سرایت به دیگر واحدهای مسکونی جلوگیری شد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار