تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۶
کد خبر: ۱۳۸۵۳۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل ثبت احوال خوزستان خبر داد:

ثبت و آرشیو 7.5 میلیون سند هویتی در خوزستان

مدیرکل ثبت احوال خوزستان از ثبت و آرشیو 7.5 میلیون سند هویتی در خوزستان خبر داد
مدیرکل ثبت احوال خوزستان از ثبت و آرشیو 7.5 میلیون سند هویتی در خوزستان خبر داد.

بهنام ‌ مریدی در مراسم روز ملی ثبت احوال و رونمایی از اسناد هویتی سه شهید خوزستان که امروز(4 دی ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد:‌ از کارهای مهمی که در زمینه ثبت احوال انجام شد، تدوین آرشیو الکترونیکی اسناد بود که این کار از سه سال پیش در خوزستان آغاز شد و پیش از بسیاری از استان‌ها به پایان رسید.

وی افزود: ‌تاکنون 7.5 میلیون سند هویتی در خوزستان به صورت الکترونیکی ثبت و آرشیو شده است که این تعداد شامل اسناد فوتی‌ها نیز هست.

مدیرکل ثبت احوال خوزستان با اشاره به این‌که احراز هویت آنلاین در دستور کار قرار گرفته است، گفت: ‌احراز هویت آنلاین دغدغه تمام کشور است که با استفاده از کارت ملی هوشمند این امر انجام خواهد شد.

مریدی ادامه داد:‌ تاکنون در استان خوزستان یک میلیون نفر متقاضی صدور کارت ملی هوشمند شده‌اند و 350 هزار کارت ملی هوشمند نیز صادر شده است.

وی با بیان این‌که کارت ملی هوشمند دارای امنیت بالایی است، گفت:‌ با صدور کارت ملی هوشمند این کارت جایگزین بسیاری از کارت‌های زاید از جمله کارت سوخت و کارت عابر بانک می‌شود.

مدیرکل ثبت احوال خوزستان عنوان کرد:‌ دولت تکلیف کرده است که طرح صدور کارت ملی هوشمند در مدت سه سال عملیاتی شود که تاکنون یک سال از این زمان گذشته است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار