در یک عملیات موفقیت آمیز ماموران پلیس آگاهی این شهرستان عوامل آدم ربایی را در کمتر از پنج ساعت شناسایی و دستگیر کردند
فرمانده انتظامی دزفول گفت:در یک عملیات موفقیت آمیز ماموران پلیس آگاهی این شهرستان عوامل آدم ربایی را در کمتر از پنج ساعت شناسایی و دستگیر کردند.
سرهنگ علی الهامی صبح یکشنبه در تشریح عملیات شناسایی و دستگیری اعضای این باند آدم ربایی گفت:اعضای این باند یک مرد 41 ساله را در یکی از مناطق حاشیه شهرستان دزفول ربوده و متواری شدند.
وی افزود:در پی این اقدام یک تیم مجرب از ماموران پلیس آگاهی دزفول برای شناسایی متهمان و آزادی فرد گروگان تشکیل و وارد عمل شدند.
فرمانده انتظامی دزفول افزود:با توجه به شناخت کامل ماموران از محل وقوع جرم و تحقیق و بررسی مشخص شد علت و انگیزه این آدم ربایی اختلاف حساب بوده است.