تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۱۳۶۵۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس سازمان حج و زیارت خوزستان:

تعطیلی سفارت عراق از ۲۸ آبان ماه

رئیس سازمان حج و زیارت خوزستان با اشاره به اینکه ۱۹۰ هزار ویزا صادر شد و این آمار مربوط به ثبت‌نام کنندگان سامانه سماح است، گفت: آمار در حال حاضر تنها مربوط به ثبت‌نام کنندگان اهواز در سامانه سماح است.

ناصرحویزاوی درباره زائرانی که موفق به اخذ ویزا نشدند، اظهارداشت: تا ظهر روز پنج‌شنبه برای حدود 190 هزار زائر ویزا صادر شد.

وی با اشاره به اینکه این آمار مربوط به ثبت‌نام کنندگان سامانه سماح است، افزود: آمار درحال حاضر تنها مربوط به ثبت‌نام کنندگان اهواز در سامانه سماح است و تعدادی از زائران با مراجعه به کنسولگری مستقر در خوزستان موفق به اخذ ویزا شدند.

رئیس سازمان حج و زیارت خوزستان گفت: سفارت عراق از روز جمعه 28 آبان ماه کار خود را تعطیل کرد.

باتوجه به تعطیل کردن زودتر از موعد کنسولگری عراق در خوزستان و سرگردانی تعداد زیادی از متقاضیان زیارت اربعین حسینی موفق به اخذ ویزا نشدند، پیگیری این مسئله نشان داد که در حدود 2000 نفر بدون ویزا مانده‌اند.
مرجع / تسنیم
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۹
0
0
ای کاش هماهنگی بیشتری بین نهادهای مرتبط با زیارت اربعین انجام میشد تا اطلاع رسانی های لازم صورت میگرفت.
captcha
آخرین اخبار