ریيس پليس آگاهي ناجا از دستگيري يک زن و شوهر که اقدام به جعل رواديد کرده بودند در شهرستان خرمشهر خبر داد
ریيس پليس آگاهي ناجا از دستگيري يک زن و شوهر که اقدام به جعل رواديد کرده بودند در شهرستان خرمشهر خبر داد.
سردار محمدرضا مقيمي با اعلام اين خبر گفت: ماموران پليس آگاهي دريافتند يک زوج در يک باب مغازه تحت عنوان ارائه خدمات رايانهاي اقدام به جعل روايد ميکنند لذا موضوع به صورت ويژه در دستور کار قرار گرفت.
وي افزود: پس از بررسيهاي لازم در خصوص صحت و سقم موضوع، با هماهنگي مرجع قضائي دو متهم دستگير شدند.
ریيس پليس آگاهي ناجا اظهار کرد: در بازديد از مکان مورد نظر تعداد 609 قطعه رواديد جعلي و يک دستگاه کيس کاري که اطلاعات مربوط به صدور رواديد جعلي در آن ذخيره شده بود، کشف شد.
مقيمي با بيان اينکه تاکنون تعداد 28 نفر شاکي در اين راستا به پليس مراجعه و اظهارات آنان اخذ شده است از هموطنان خواست براي گرفتن روايد از راه قانوني و دفاتر مجاز اقدام کرده و فريب افرادي که قصدشان کسب مال از راه نامشروع و غيرقانوني است را نخورند.