مدیرکل حج و زیارت استان خوزستان با تاکید بر اینکه برآورد ما شرکت بالای ۲ میلیون نفر در زیارت اربعین حسینی است، گفت: بالغ بر ۱۵۰ هزار زائر خوزستانی ویزا گرفتند
مدیرکل حج و زیارت استان خوزستان با تاکید بر اینکه برآورد ما شرکت بالای ۲ میلیون نفر در زیارت اربعین حسینی است، گفت: بالغ بر ۱۵۰ هزار زائر خوزستانی ویزا گرفتند.
ناصر حویزاوی امروز با اشاره به وضعیت و نحوه تردد زائران در مرزهای چذابه و شلمچه، اظهار کرد: وضعیت مرزهای جنوبی از عالی نیز عالیتر است.
وی در ادامه بیان کرد: خداراشکر که تمام مردم با رعایت همه قوانین و مقررات گذرگاه و با داشتن ویزا و بیمه شده، با فرآیند بسیار آرام و طمانینه و همراه با آرامش و ذکر خدا در حال رفتن به زیارت هستند.
مدیرکل حج و زیارت استان خوزستان با تاکید بر اینکه هر روز مجموعهای از مواکب در حال راهاندازی هستند، گفت: این امر جای شکرش باقی است و تاکنون قریب به یک میلیون نفر به زیارت اربعین رفتند.
وی با تاکید بر اینکه بالغ بر 150 هزار نفر در استان خوزستان درخواست ویزا داشتهاند، بیان کرد: ویزا همه آنها صادر شده است.
حویزاوی در پایان متذکر شد: برآورد ما از تردد زائران در ادامه ایام اربعین حسینی بالای 2 میلیون نفر است.