تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۲
کد خبر: ۱۳۶۳۹۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون دفتر مدیریت مصرف توانیر:
سال 96 سال بحران تولید برق است
پیش بینی می شود سال آینده سال بحرانی در تولید برق در کشور باشد و پیک برق مصرفی از 54 هزار مگاوات به 55 هزار مگاوات افزایش می یابد
معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر (تولید و انتقال نیرو)گفت:پیش بینی می شود سال آینده سال بحرانی در تولید برق در کشور باشد و پیک برق مصرفی از 54 هزار مگاوات به 55 هزار مگاوات افزایش می یابد.

سال 96 سال بحران تولید برق است

علیرضا احمد یزدی چهارشنبه در همایش مدیریت مصرف برق در سالن اجتماعات شرکت توزیع برق خوزستان گفت: سال جاری با توجه به شعار اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل جلوگیری از اسراف و مصرف برای مشترکین همان امر به معروف و نهی از منکر است.

وی ادامه داد: صرفه جویی در مصرف انرژی باعث جلوگیری از آلودگی و هزینه های اجتماعی که ناشی از انواع بیماری‌ها به جامعه تحمیل می شود را در راستای شعار سال درپی خواهد داشت.

احمد یزدی بیان کرد : حرکت مشترک در بهینه سازی مصرف برق توسط صنعتگران حرکتی است که در سه طرف بازی برنده دارد و با اقدامات انجام شده باعث جلوگیری از خاموشی و مصرف بیش از حد مجاز خواهیم شد.

معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر کشور اظهار کرد :در کل 33میلیون مشترک کل کشور 7 درصد مشترک صنعتی داریم که از نظر تعداد حدود 1.3 دهم درصد مصرف برق کشور توسط شرکت های صنعتی صورت می گیرد و باید تولیدی های صنعتی را به مصرف بهینه هدایت کنیم .

وی افزود : مطالعات نشان می دهد اگرمدیریت مصرف برق سرلوحه کار نباشد دنیا جایی برای زندگی کردن نیست و توصیه می شود مصرف بهینه برق را در همه کارها در نظر بگیریم مخحصوصا در خوزستان باتوجه به بحث ریزگردها و هوای گرم نسبت به استانهای دیگر مشترکین بیشتر متضرر هستند.

وی اظهار کرد: مصرف سوخت در فصول سال در تولید برق متفاوت است به گونه ای که در فصل زمستان از سوخت مازوت و گازوئیل برای تولید برق استفاده می شود که باعث آلایندگی های زیست محیطی می شود .

احمد یزدی ادامه داد : سال 93 تلفات برق حدود 15 در صد بوده است و در سال 94 حدود 11 درصد شده کاهش داشته ایم .

وی فرسودگی شبکه انتقال و بدهی مشترکان به سازمان برق را دو مشکل این شرکت عنوان کرد و گفت :فرسودگی در شبکه برقی استان به دلیل نداشتن نقدینگی است که با پرداخت بدهی مشترکین به سازمان برق می توان در بهسازی خطوط کابلی و شبکه های فرسوده کمک کرد .

معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر کشور اظهار کرد : هزینه یک کیلوبات در ساعت در کشور حدود 950ریال و در استان خوزستان حدود 390 ریال می باشدو دولت باید مابه التفاوت را دولت باید به صورت یارانه به سازمان برق پرداخت کند تا جبران و یکسان سازی شود.

* افزایش سه درصدی تعداد مشترکان برق صنعتی

حسن کریمی معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع برق استان خوزستان دراین نشست بیان کرد : در استان خوزستان در سال 90 کمتر از 3در صد مشترک صنعتی وجود داشته که در سال 94 حدودا به یک میلیون مشترک رسیده است .

وی ادامه داد : پیک بار مصرف برق در استان خوزستان رشد بالایی داشته است که باید آن را مدیریت کنیم تا بتوانیم رفاه درکشور ایجاد نماییم .

کریمی اظهار کرد : مصرف برق از انرژی صنعتی به انرژی فانتزی تبدیل شده است و همه انرژی های تبدیل شده باید به شدت افزایش پیدا کند و به صنعت خودرو هم انتقال یاید و در آینده برق به گونه ای خواهد بود که بدون برق زندگی کردن به مشکل بر می خوریم و اگر برق قطع شود از آب و آسانسور و بنزین هیچ اثری دیده نخواهد شد .

درپایان آیین همایش مدیریت مصرف برق در سازمان برق استان خوزستان ، ازصنعتگران برتر استان در مصرف بهینه برق تقدیر به عمل آمد.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار