تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۱۳۵۵۴۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه خرمشهر:

با افزایش هزینه‌های اربعین در حق مردم ظلم می‌شود

امام جمعه خرمشهر با تاکید بر اینکه بیمه زائران باید اختیاری و مبلغ ویزا کمتر شود، گفت: با افزایش هزینه‌های اربعین در حق مردم ظلم می‌شود
امام جمعه خرمشهر با تاکید بر اینکه بیمه زائران باید اختیاری و مبلغ ویزا کمتر شود، گفت: با افزایش هزینه‌های اربعین در حق مردم ظلم می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدنبی موسوی‌فرد در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه متاسفانه در کشور تبلیغات گسترده‌ای برای بلد کردن مرز مهران و در استان برای مرز چذابه صورت گرفته است، اظهار کرد: از هر مرزی که زائران از آن عبور کنند، برای ما افتخار است، اما نباید بی عدالتی انجام شود و اسمی از خرمشهر نباشد.

وی با تاکید بر اینکه در مرکز کشور حاضر نیستند که برای خرمشهر تبلیغات صورت بگیرد، ادامه داد: حالا که آنها تبلیغات نمی‌کنند، مردم خرمشهر با استفاده از امکانات ارتباطات جمعی استفاده و تبلیغات کنند، چون که خرمشهر دارای امکانات بی‌بدیل است.

امام جمعه خرمشهر با تاکید بر اینکه مردم از بی عدالتی بدشان می‌آید، گفت: متاسفانه نسبت به خرمشهر و مرز شلمچه کمتر توجه می‌شود و باید بر اساس عدالت اجتماعی، امکانات را در بین مرزها مساوی تقسیم کنند.

وی با تاکید بر اینکه آثار و برکات اربعین نیاز به تبیین ندارد، افزود: زیارت اربعین تبلیغ عملی منویات رهبری و مبارزه با استکبار است، آیا وظیفه حکومت اسلامی نیست که زائران را با هزینه خود به زیارت ببرد.

موسوی با تاکید بر اینکه باید هزینه‌های زیارت اربعین کاهش داده شود، بیان کرد: بیمه برای زیارت اربعین باید اختیاری باشد و از کسانی که تقاضای دریافت بیمه را ندارند، در مرزها تعهد کتبی بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه پول بیمه اجباری اربعین در جیب چه کسی می‌رود، تصریح کرد: شش هزار تومان پول برای پرداخت به هلال احمر باید قطع شود، پس از عبور از مرز مردم عراق بهترین امکانات را می‌دهند و دیگر نیاز به خدمات هلال احمر نیست.

امام جمعه خرمشهر با تاکید بر اینکه بیمه باید اختیاری باشد، گفت: اگر به دلیل مسائل امنیتی امکان برداشت ویزا نیست، حداقل مبلغ آن را کم کنند و به پنج یا سه دلار برسانند.

وی با تاکید بر اینکه چرا در حق مردم ظلم صورت می‌گیرد، ادامه داد: برای 50 هزار هکتار پارکینگ از هر وسیله نقلیه مبلغی گرفته می‌شود، ما مردم خرمشهر حاضر هستیم که شبانه و در قالب برنامه از ماشین زائران مجانی نگهبانی دهیم.

موسوی در پایان مطرح کرد: عده‌ای حسرت رفتن به زیارت کربلا را در دل دارند و باید هزینه‌های سفر به اربعین کمتر شود.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار