تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۳
کد خبر: ۱۳۴۵۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک خبر داد
احداث مجتمع دامپروری اندیمشک
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک از احداث مجتمع دامپروری شهرستان اندیمشک خبر داد و گفت: باید با پرداخت تسهیلات به دامپروران از آنها حمایت شود.

سیدهدایت موسوی در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: کار احداث مجتمع دامپروری شهرستان اندیمشک روبه پایان است.
وی افزود: مجتمع دامپروری اندیمشک دارای 50 واحد با ظرفیت یک هزار و 720 راس دام است در نوع خود در این شهرستان بی‌نظیر است.
وی با اشاره به مساحت این مجتمع بزرگ دامپروری در اندیمشک عنوان کرد: این مجتمع که در زمینی به مساحت 40 هکتار در منطقه پشمینه‌زار این شهرستان احداث شده است.
موسوی خاطرنشان کرد: این مجتمع قابلیت اشتغال‌زایی بیش از 250 نفر را به صورت مستقیم و غیر‌مستقیم دارد و به این دلیل باید از مراکز در آن حمایت شود.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک از اختصاص بیش از 100 م،یلیارد ریال تسهیلات برای احداث مجتمع گاو شیری و خرید تاسیسات آن به مجتمع دامپروری این شهرستان خبر داد.
وی افزود: این تسهیلات از طریق بانک‌های عامل در اختیار متقاضیانی که خواهان واگذاری واحدهای مجتمع هستند، گذاشته می‌شود.
وی همچنین تاکید کرد: در سال‌جاری برای آزمایش کشت یک هکتار از اراضی شهرستان به آلوئه‌ورا اختصاص یافته است.
وی با اشاره به توسعه کشت این گیاه در شهرستان اندیمشک عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود در دو سال آینده حداقل 20 هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت این محصول اختصاص یابد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه این گیاه دارویی بسیار حساس است، بیان کرد: این گیاه دارویی بسیار نیازمند مراقبت است و به این دلیل کشت آن بسیار سخت خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: گیاه آلوئه‌ورا یکی از معروف‌ترین گیاهان دارویی است که تاکنون توسط شرکت اکسیر در این مقدار زمین کشاورزی اندیمشک کاشته شده و تا پایان سال نیز یک هکتار دیگر کشت خواهد شد.
موسوی با اشاره به فواید این گیاه که لقب ملکه گیاهان دارویی را به خود اختصاص داده است، گفت: این گیاه برطرف کردن سوءهاضمه‌، تقویت کننده بدن، اثر ضد انگل و تصفیه‌کننده خون بوده و برای بیماری صرع نیز مفید است.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به مواد معدنی موجود در این گیاه اظهار کرد: موادی از قبیل سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی، مس،کروم،ید،فسفر آهن و آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز در این گیاه به وفور یافت می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که کاشت این محصول در این شهرستان به نتیجه برسد نیازمند تلاش برای رونق بخشیدن به این دارو هستیم.
شهرستان اندیمشک با 190 هزار نفر جمعیت در شمال خوزستان واقع و بیش از 45 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.
:
:
:
آخرین اخبار