راه اندازی داروخانه های طب سنتی باعث ورشکستگی داروخانه ها می شود و اعتراض داروسازان را به همراه خواهد داشت
یکی از نمایندگان مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون گفت: راه اندازی داروخانه های طب سنتی باعث ورشکستگی داروخانه ها می شود و اعتراض داروسازان را به همراه خواهد داشت.
همایون یوسفی بیان کرد: طب سنتی خدمات بسیار خوبی ارائه می دهد اما قرار بر این نبود که طب سنتی وارد بازار شود و به داروخانه های طب سنتی تبدیل شوند.
وی افزود: چرخه اقتصادی داروخانه ها مشکل دارد و با اضافه شدن داروخانه های سنتی داروخانه ها با مشکل روبه رو می شوند و حتی ممکن است که باعث تعطیلی داروخانه ها شود.
این نماینده مجلس اظهار کرد: ایجاد داروخانه های سنتی با شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه سازگار نیست.
یوسفی همچنین با اشاره به مشکلات بیمارستان ها در اهواز بیان کرد: در خصوص مشکلات بیمارستانی یک کمیته در سطح وزارتخانه با هماهنگی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شده است که این کمیته تنها مسائل خوزستان را پیگیری می کند و شاید این کمیته در سطح کشور وجود نداشته باشد و آنجا مصوبات خوبی در مورد فضای بیمارستانی و فرسوده بودن بیمارستان ها داشتیم.
وی ابراز امیدواری کرد با اهتمام نمایندگان و وزیر بهداشت به مرحله اجرایی برسانیم.
نماینده مردم اهواز، باوی و حمیدیه و باوی در مورد مشکلات آب آشامیدنی و فاضلاب اهواز افزود: مشکلات آب آشامیدنی بحثی است که خارج کمیسیون بهداشت و درمان است و زیر نظر وزارت نیرو است.
یوسفی گفت: البته به دنبال این هستیم که مشکلات کیفیت آب اهواز حل شود.
وی اظهار کرد: بحث مشکلات فاضلاب را در اکثر نقاط کشور داریم و بخش های زیادی از جامعه شهری کشور مشکلات فاضلاب دارند.
یوسفی عنوان کرد: باید به دنبال ایجاد شبکه های مناسب آبی و فاضلاب و سرمایه گذار باشیم و با کمک استانداری به دنبال پیگیری این موضوع هستیم.
این نماینده مجلس گفت:در بیشتر نقاط کشور مشکلات شبکه فاضلاب وجود دارد و در اغلب شبکه های فاضلاب کشور فرسودگی هست.
وی همچنین در مورد اخباری که مربوط به ابتلای چند نفر در اهواز به بیماری هپاتیت ب به علت آشامیدن آب آلوده منتشر شد افزود: در اطلاع رسانی باید دقت نمود به ویژه در انتشار اخبار حوزه سلامت باید نهایت دقت را داشت و با سند و دلیل اطلاعات را جمع آوری و انتشار داد.
وی درادامه اضافه کرد: به نوع اطلاع رسانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی اعتراض دارم ، این دانشگاه در اطلاع رسانی برخی موارد از جمله تنگی نفس باید با دلیل و منبع علمی صحبت کند و نیاز است در بسیاری از مواردی که از سوی این دانشگاه منتشر می شود تحقیقات لازم انجام شود.
یوسفی افزود: آماری که از سوی دانشگاه منتشر می شود به ویژه در مورد تنگی نفس باید موثق باشد.
وی اظهار کرد: باید در نوع اطلاع رسانی دقت شود انتقال بیماری هپاتیت از نوع آ از طریق آب و غذا است اما نمی توان اثبات کرد که ابتلا به بیماری هپاتیت از راه آب آشامیدنی باشد.
یوسفی گفت: باید در اطلاع رسانی دقت شود چرا که این نوع اطلاع رسانی باعث تشویش اذهان مردم خواهد شد.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون همچنین به ابتلا برخی شهروندان به تنگی نفس بر اثر باران اسیدی اشاره کرد و افزود: باهر تغییر فصلی در هر نقطه دنیا افرادی که زمینه آسم و آلرژی دارند دچار مشکل می شوند و نمی توان اثبات کرد این مشکلات نتفسی توسط باران اسیدی است.
یوسفی بیان کرد: این بحث کاملا غیرعلمی و بر خلاف مسائل امنیتی کشور است.
وی اظهار کرد: اگر بخواهم بگوییم که منشاء این مشکلات باران است باید بررسی علمی کنیم و چند ماه این بررسی طول می کشد که منبع آن مشخص شود.
یوسفی عنوان کرد: اطلاع رسانی که دانشگاه علوم پزشکی در سال های اخیر کرده کار کاملا غیرعلمی بوده است.