دادستان عمومی و انقلاب شهرستان هندیجان از شناسایی و متلاشی شدن باند سرقت موتورسیکلت در این شهرستان خبر داد
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان هندیجان از شناسایی و متلاشی شدن باند سرقت موتورسیکلت در این شهرستان خبر داد.
ارسلان کریمی یک شنبه اظهار کرد: با توجه به وقوع چند فقره سرقت موتور سیکلت در هندیجان موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت و با بررسی مدارک و مستندات از صحنه های سرقت تا کنون دو نفر سابقه دار از اعضای یک باند شناسایی و دستگیر شده اند.
وی گفت: متهمان دستگیر شده در تحقیقات پلیس تاکنون به 11 فقره سرقت موتورسیکلت اعتراف نموده و تلاش جهت دستگیری سایر اعضای این باند ادامه دارد.
کریمی افزود: مالباختگان می توانند جهت تنظیم شکوئیه به پلیس آگاهی یا دادسرای هندیجان مراجعه کنند.
وی افزود: راکبان موتورسیکلت باید وسایط نقلیه خود را به تجهیزات ایمنی و حفاظتی ضد سرقت مجهز نمایند و از پارک موتورسیکلت یا خودرو در نقاط خلوت خودداری نمایند.
شهرستان هندیجان با 45 هزار نفرجمعیت در جنوب استان خوزستان قرار گرفته است.