تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۸
کد خبر: ۱۳۲۱۳۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
ترافیک سنگین اهواز در نخستین روز بازگشایی مدارس؛

ترافیک اهواز تا نیمه هفته به حالت عادی باز می‌گردد

رییس پلیس راهور خوزستان با اشاره به ترافیک سنگین نخستین روز بازگشایی مدارس در اهواز گفت: وضعیت ترافیک تا نیمه هفته جاری به حالت عادی باز خواهد گشت
رییس پلیس راهور خوزستان با اشاره به ترافیک سنگین نخستین روز بازگشایی مدارس در اهواز گفت: وضعیت ترافیک تا نیمه هفته جاری به حالت عادی باز خواهد گشت.

سرهنگ قاسم قدرتی اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی ترافیک سنگین در نخستین روز بازگشایی مدارس، طرح کنترل ترافیک در خیابان‌های سطح شهر اهواز به اجرا درآمد و کلیه نیروهای پیاده،‌ سواره و موتوری پلیس راهور اهواز در سطح شهر مستقر شدند.

وی افزود:‌ این طرح در روز پنج‌شنبه که مصادف با اول مهرماه و جشن شکوفه‌ها بود،‌ به صورت آزمایشی اجرا شد و امروز با بازگشایی رسمی مدارس،‌ در کلیه نقاط شهر به اجرا درآمد.

قدرتی ادامه داد: ‌‌امروز در مقاطعی مانند پل مهزیار به سمت کیانپارس و خیابان‌های 2 ،‌3 و 4 کیانپارس به دلیل وجود ده مرکز آموزشی در این منطقه،‌شاهد ترافیک بسیار سنگین بودیم که اکنون این وضعیت فروکش کرده و ترافیک تا حدودی سبک تر شده است.

وی گفت: امیدواریم تا سه، چهار روز آینده و با مشخص شدن وضعیت سرویس مدارس و کاهش ازدحام و حضور والدین در جلوی درب مدرسه‌ها، ترافیک شهر اهواز به حالت عادی بازگردد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار