تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲
کد خبر: ۱۳۱۹۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده مردم ماهشهر در مجلس تاکید کرد:

فراگیری آموزش‌های‌مهارتی لازمه موفقیت در اقتصادمقاومتی

اقدام و عمل بستگی به توانمندی مهارتی دارد و اگر می‌خواهیم در اقتصاد مقاومتی موفق باشیم لازمه آن تاکید ویژه بر فراگیری آموزش های فنی و حرفه‌ای است
نماینده مردم بندر ماهشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: اقدام و عمل بستگی به توانمندی مهارتی دارد و اگر می‌خواهیم در اقتصاد مقاومتی موفق باشیم لازمه آن تاکید ویژه بر فراگیری آموزش های فنی و حرفه‌ای است.

علی گلمرادی در نشست با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان با تاکید بر توانمندسازی نیروی انسانی برای ورود به بازار کار اظهار کرد: جوانان برای ورود به بازار کار باید آموزش‌های لازم مناسب با بازار کار فرا بگیرند.

وی با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی تاکید بر اقدام و عمل است و بدون اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی موفق نخواهیم شد.

نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بندر امام خمینی در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از فعالیت اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان در نوع نگرش به مهارت‌آموزی و ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای بیان کرد: عامل موفقیت همه جوامع امروزی در اندیشه و افکار آنان است که با زحمت کمتر خروجی و بهره‌وری بیشتری داشته‌اند.

گلمرادی با بیان اینکه مهارت افزایی از اصول و شاخص‌های اساسی اقتصاد مقاومتی است گفت: اقدام و عمل نیز بستگی به توانمندی مهارتی دارد بنابراین اگر می‌خواهیم در اقتصاد مقاومتی موفق باشیم لازمه آن تاکید ویژه بر فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است.

وی خاطرنشان کرد: در اقتصاد مقاومتی سه مولفه دانش محوری، درون‌زایی و برون‌گرایی نقش کلیدی دارند و در مبحث دانش محوری هر دو دانش دانشگاهی و مهارتی باید تلفیق شده تا باعث اشتغال فارغ‌التحصیلان شود.

نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بندر امام خمینی در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس تحقیقاتی که در رابطه با آموزش و موفقیت سازمان‌ها انجام شده موفقیت آنان در گرو آموزش‌های مهارتی و تربیت نیروی انسانی است.

وی استفاده از ظرفیت‌های داخلی را از مهم‌ترین اهداف خود در تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: بر این اساس می‌خواهیم اقتصاد کشور را شکوفا کنیم و این موفقیت تنها با کسب مهارت توسط افراد جامعه رخ می‌دهد.

گلمرادی ادامه داد: با انجام این مهم است که می‌توانیم بیشترین بهره‌وری را در کشور داشته باشیم.
وی با تاکید بر کسب مهارت توسط افراد بومی استان عنوان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای افراد را در سطحی از دانایی قرار می‌دهد که می‌توانند در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی، تجارت، کشاورزی و هنری وارد شوند و باعث رشد و شکوفایی استان خوزستان و کشور شوند.

نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بندر امام خمینی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ظرفیت‌های بسیار خوب استان خوزستان در ایجاد اشتغال خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم اشتغال رونق پیدا کند باید این توانمندی در افراد جامعه وجود داشته باشد و این توانمندسازی را مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای در افراد به‌وجود می‌آورد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار