تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۴
کد خبر: ۱۳۱۵۶۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

هافبک فولادخوزستان: استرس برد داشتیم

هافبک تیم فوتبال فولاد خوزستان معتقد است این تیم در بازی برابر پدیده کیفیت خوبی را به نمایش نگذاشته است
هافبک تیم فوتبال فولاد خوزستان معتقد است این تیم در بازی برابر پدیده کیفیت خوبی را به نمایش نگذاشته است.

حمید بوحمدان درباره نخستین برد تیمش در این فصل برابر پدیده خراسان و ارزیابی‎اش از این بازی، اظهار کرد: به نظرم بازی زیاد جالبی نبود. ما در این بازی استرس برد داشتیم و فقط از نتیجه راضی هستیم.

وی در ادامه با بیان این‎که کیفیتی که در بازی های قبل داشتیم را نتوانستیم در این بازی به نمایش بگذاریم، افزود: با وجود این خدا را شاکرم که توانستیم بازی را با برد پشت سر بگذاریم.

هافبک سرخ‎پوشان اهوازی درباره این‎که با کسب سه امتیاز این بازی استقلال تهران را به قعر جدول فرستادند نیز گفت: ما فقط به فکر خودمان هستیم و به استقلال و یا هیچ تیم دیگری فکر نمی‎کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از کیفیت بازی خودش در بازی راضی بود؟ عنوان کرد: خدا را شکر به نظر خودم بد نبودم ولی مجموعه تیم به نسبت بازی قبل کیفیت خوبی نداشت؛ باوجود این، سعی می‎کنیم که در بازی بعدی جبران کنیم.

بوحمدان در پایان در پاسخ به پرسشی در خصوص همزمانی بازی تیم‎شان با شهرآورد پایتخت و این‎که آیا این موضوع در تعداد کم تماشاگران بازی اثرگذار بود؟ گفت: به هرحال مسابقه براساس برنامه‎ریزی فدراسیون انجام می‎شود. ما نمی‎توانیم در این خصوص نظری بدهیم و مجبوریم در هر زمانی که برای ما از سوی آن‎ها تعیین می‎شود، بازی کنیم.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار