فرماندار گتوند گفت: سه واحد تولیدی تعطیل شده در ناحیه صنعتی گتوند با رفع مشکل مجددا وارد چرخه تولید شدند
فرماندار گتوند گفت: سه واحد تولیدی تعطیل شده در ناحیه صنعتی گتوند با رفع مشکل مجددا وارد چرخه تولید شدند.
سیدمجید صالحی با بیان اینکه در سال های گذشته به دلیل برخی مشکلات تعدادی از واحدهای صنعتی شهرستان گتوند تعطیل شده اند افزود: خوشبختانه با پیگیری و حمایت مدیر کل شهرکهای صنعتی استان، نماینده مردم شوشتر و گتوند درمجلس شورای اسلامی این واحدهای صنعتی مجدد وارد چرخه تولید و اشتغال شدند.
وی با ابراز امیدواری برای حل مشکل دیگر واحدهای تولید تعطیل شده این شهرستان افزود:واحد صنعتی تولید کود شیمیایی، تولید تیرچه بلوک و تولید و بسته بندی سبزیجات خشک سه واحد صنعتی می باشند که با رفع مشکل مجددا احیا شدند.
وی افزود: پیگیری فعال نمودن دیگر واحدهای صنعتی راکد دراین شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.
صالحی اضافه کرد: با راه اندازی این واحدها برای 20 نفر به صورت مستقیم و 40 نفر به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.
رئیس شورای اشتغال شهرستان گتوند مشکل بازار فروش، سرمایه در گردش ، کمبود منابع مالی و بدهی بانکی را از علل اصلی تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان گتوند عنوان کرد.
صالحی با بیان اینکه ناحیه صنعتی گتوند از لحاظ توان زیرساختی درجایگاه خوبی قرار دارد، افزود: درحال حاضر 2 واحد صنعتی در حال ساخت با بیش از40درصد پیشرفت فیزیکی در آینده در چرخه تولید قرار می گیرند.
فرماندار گتوند در پایان با تقدیر و تشکر از تلاش رئیس شهرکهای صنعتی شوشتر و گتوند به خدمات و زیرساخت های انجام شده در ناحیه صنعتی گتوند اشاره کرد و افزود: پارسال توسعه شبکه روشنایی، احداث سردرب ورودی، بهسازی و آسفالت خیابانها و افزایش و فضای سبز با اعتباری بالغ بر 3،8 میلیارد ریال انجام شد.
ناحیه صنعتی گتوند در سال 1369 با هدف اشتغالزایی و تولید در این شهرستان ایجاد شد.
شهرستان 74هزار نفری گتوند درشمال استان خوزستان 19 واحد صنعتی دارد.