تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۳
کد خبر: ۱۳۰۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سردار فضلی: ما يك مولا و صاحب بيشتر نداريم

ما يك مولا و صاحب بيشتر نداريم و صلاح و رستگاری همه ما در گرو اطاعت از ولايت‌فقيه است و دنيای مستكبر امروز به دنبال اين است كه بين ما و امام و ولايت فقيه فاصله ايجاد كند؛ انتظار مولا از همه ما همت بلند و مضاعف است و سال جهاد اقتصادی مفهومش اين است كه قشر شريف كارگر به كيفيت كار توجه كند تا در رقابت متضرر نشويم و همه ارادت و عشقمان را به ميدان آورده تا در اين مسير، مانند ميدان دفاع مقدس و جهاد هشت ساله عمل كنيم.
جانشين سازمان بسيج مستضعفين كشور گفت: صلاح و رستگاری همه ما در گرو اطاعت از ولايت‌فقيه است و دنيای استكبار امروز به دنبال اين است كه بين ما و امام و ولايت فقيه فاصله ايجاد كند.

به سردار علی فضلی در  يادواره "ايرج دستياري"، نخستين شهيد دفاع مقدس و شهدای كارگر كگزارش ایسنا، ه صبح امروز (پنج‌شنبه، 8 ارديبهشت‌ماه) در تالار "مهر" اهواز برگزار شد، اظهار كرد: خداوند را شاكرم كه در نخستين يادواره شهيد دفاع مقدس، "ايرج دستياری" در آستانه روز كارگر حاضر شده‌ايم؛ اين شهيد بزرگوار در ركاب امام امت و اطاعت از ايشان به اين درجه رفيع شهادت نائل شد.

وی افزود: قريب دو ماه قبل از آغاز رسمی جنگ تحميلی بر عليه ايران اسلامي، شاهد هجمه‌های رژيم بعث در مناطق مرزی از غرب تا جنوب بوديم.

فضلی تصريح كرد: تا قبل از آغاز رسمی جنگ كه در تاريخ 31 شهريور سال 59 بود، رژيم بعث عراق بيش از 630 بار مرزهای ايران اسلامی را مورد هجوم خود و گروه‌های ضدانقلاب قرار داد، و اگر نبود فداكاری اين مرزنشينان و رزمندگان، ما چه می‌كرديم؟

جانشين سازمان بسيج مستضعفين كشور، خاطرنشان كرد: ايران اسلامی‌ پيش از آغاز رسمي دفاع مقدس قريب به هزار و 50 شهيد را به اسلام تقديم كرد؛ با آغاز رسمی دفاع مقدس دشمن خود را در بالاترين سطح از آمادگی برای جنگ قرار داد و بنا داشت ظرف يك هفته از آغاز جنگ، ام‌القری جهان اسلام (تهران) را ساقط كند و اگر به اين هدف نرسيد، حداقل بخش‌هايی از كشور را جدا كند.

وی با بيان اينكه كمتر به نقش رهبری در جنگ پرداخته شده است، عنوان كرد: در دوران دفاع مقدس دو جبهه را پيش رو داشتيم؛ يك جبهه در مقابل عراقی‌‌ها كه از حمايت‌های غرب و شرق و صهيونيست نيز برخوردار بودند و جبهه ديگر در مقابل منافقان ضدانقلاب در داخل كشور، كه هر دو جبهه چند استان از كشور را درگير مقابله كرده بودند. آنچنان عرصه‌ را بر نظام تنگ كرده بودند كه تنها در مقابل منافقان و معاندان در برخی روزها بيش از 30 شهيد تقديم اسلام می‌شد و آنگاه كه روز فرار منافقين فرا رسيد، 74 ترور انجام شد تا بتوانند از كشور خارج شوند.

فضلی گفت: خوشبختانه با ابتكار سردار "نقدی" طی سال‌های اخير به شهدای اقشار مختلف توجه بيشتری شده است؛ لذا در كنار اين شهيد بزرگوار كه پيرو خط امام (ره) بود، امسال از شهدای محوری مانند "مهدی رجب‌بيگی"،‌ شهيده "نسرين افضل"، آيت‌الله "شاه‌آبادی"، امير "اشراف" و شهيد "آوردگانی" ياد خواهد شد.

جانشين سازمان بسيج مستضعفين كشور، بيان كرد:‌ شهيد "ايرج دستياری" برای همه ما سمبل و قابل اقتدا است؛ اين شهيد بزرگوار در اميديه متولد شده و عمر شريفش را در دفاع از اسلام صرف كرده است.

وي ادامه داد: نقش رهبری و ولايت‌فقيه معجزات بسياری در انقلاب داشته است و پس از 32 سال از پيروزی انقلاب همه ما شاهد آن بوده‌ و هستيم؛ چرا مستكبران به جان سنی و شيعه افتاده‌اند و در كشورهای مختلف به قتل‌عام شيعيان و آزادی‌خواهان می‌پردازند؟ آن‌ها می‌خواهند الگوی رهبری و ولايت‌فقيه كه با جان امت گره خورده است را كم‌اثر كنند،‌ لذا از هر توطئه‌ای برای اهداف خود غفلت نمی‌كنند.

فضلي گفت:‌ ما يك مولا و صاحب بيشتر نداريم و صلاح و رستگاری همه ما در گرو اطاعت از ولايت‌فقيه است و دنيای مستكبر امروز به دنبال اين است كه بين ما و امام و ولايت فقيه فاصله ايجاد كند؛ انتظار مولا از همه ما همت بلند و مضاعف است و سال جهاد اقتصادی مفهومش اين است كه قشر شريف كارگر به كيفيت كار توجه كند تا در رقابت متضرر نشويم و همه ارادت و عشقمان را به ميدان آورده تا در اين مسير، مانند ميدان دفاع مقدس و جهاد هشت ساله عمل كنيم.

جانشين سازمان بسيج مستضعفين كشور، تصريح كرد: اگر يك عرصه را در تاريخ انقلاب اسلامی داشته باشيم كه عمل به قرآن و اسلام صورت گرفته، آن عرصه دفاع مقدس است و خالق اين عرصه مردم ايران اسلامی‌اند. آری نقش مردم در دفاع مقدس بی‌بديل است،‌ دشمن می‌خواهد كه از ارائه الگوهای شهيدانمان پشيمان شويم، لذا می‌طلبد كه همه ما مراقب باشيم.

به گزاش ايسنا، در اين مراسم سردار "محمود معين‌پور"، جانشين سپاه ولی‌عصر (عج) خوزستان گفت: مفتخريم امروز يادواره نخستين شهيد دفاع مقدس را كه كارگری مجاهد بود برگزار مي‌كنيم؛ شهيدی كه قبل از تاريخ رسمی جنگ در نهر "خيم" شلمچه به درجه رفيع شهادت نائل آمد كه اين خود سند مظلوميت مردم خوزستان است.

وی افزود: خوزستان 23 هزار شهيد را تقديم انقلاب اسلامی كرده است كه از اين تعداد هزار شهيد، كارگر هستند، لذا بايد ياد و خاطره اين شهدا گرامی داشته شود.

معين‌پور تصريح كرد: شهيد "دستياری" به عنوان شهيد محوری قشر كارگر است و امروز اين يادواره در آستانه روز جهانی كارگر برگزار می‌شود تا ياد و خاطره شهدا به خوبی گرامی داشته شود.
captcha
آخرین اخبار